Kis karácsony nem csak kis kutyáknak


Kell a kutyának karácsonyi ajándék? És a kutyás barátoknak? A gazdinak? Hosszan lehetne erről vitatkozni… Mi amondók vagyunk, hogy egy kis kényeztetést év végén (is) megérdemlünk. Szubjektív ajánlónk következik.

1. Damásdi Judit, a Hajógyári Kutyasuli vezetője már-már mániákusan védi kedvence tappancsait: praktikus és kézenfekvő választás hát egy tégelynyi ápolás. Arról, hogy ez miért fontos bővebben itt olvashattok.

Pro Pet Science Optipaw orr és mancsápoló balzsam

Az OptiPaw Orr és Mancsápoló balzsam kizárólag 100% természetes olajokból és gyógynövényekből áll. Magyar termék, 50 ml-es kiszerelésben.

Készleten

3 100 Ft

2. Walter Gabriella, a Népszigeti Kutyasuli vezetője több gyermekes és kutyás családban él: a játék elengedhetetlen kelléke a mindennapoknak. Több részes sorozatunkan már hosszan írtunk arról, hogy mire figyeljünk a kutya játékok kiválasztásánál – most már “csak” dönteni kell, mi kerüljön a fa alá.

3. Frei Szilvia okleveles kutyakozmetikus partnerünk korábban felhívta a figyelmet a rendszeres szőrápolás és a kutyaruhák szerepére. Érdemes gondosan mérlegelni a lehetőségeket, mert egy jól megválasztott darab több éven át szolgálhatja kedvencünk téli kényelmét!

4. A gazdikról, kutyás barátokról  se felejtkezzünk meg: a Tükör Módszer könyvklubba csak olyan köteteket válogatunk, amelyeket ismerünk és tényleg szívből ajánlunk. Korom Gábor művei mellett kedvencünk az ifjabb gazdáknak is bátran ajándékozható Ebtestbeszéd, amely szívet melengető és vicces illusztrációkkal mutatja be a kutyakommunikáció alapjait.

5. Mi az, ami praktikus és mindennapi kellék, de gyönyörű is lehet? A póráz és nyakörv! Ha szettet vásárolunk stílusban és színben harmonizálnak egymással a kiegészítők, kedvencünk pedig minden séta alkalmával még csinosabb lesz (bár köztudomású, hogy minden kutya a legszebb az őt szerető gazdi szemében). Ha még nem ismeritek az exkluzív Dog&you – Tükör Módszer együttműködésből született kollekciót, klikk ide!

+1 Kutyát ajándékba nem adunk. Soha. De kutyasuli tanfolyamot vagy foglalkozásokra bérletet annál inkább! Egy Kölyökkutya-tanfolyam vagy Alapfokú-képzés kutyaéletre szól. Keressétek ajándékutalványainkat, ovis-, napközis- és egyéb bérleteinket a Tükör Módszer budapest iskoláin!

Fotó: Freepik.com

Kövesd a Tükör Módszert Facebook oldalát további érdekes és hasznos kutyás tartalmakért vagy nézz szét a Vakkantó webshopban!