PULLER

Mi a Puller?

A Puller egy relatív fiatal kutyás sportág, mely kifejezetten a városi kutyatartók igényeire lett kifejlesztve. Két karikával, azaz puller eszközzel fizikai és mentális lefárasztást biztosíthatunk kedvenceinknek. A hobbi szintű gyakorláshoz a csoportos foglalkozások folyamatos inspirációt biztosítanak, de igény szerint versenyfelkészítést is vállalnak oktatóink.

Mi történik a Puller foglalkozásokon?

Az edzéseken a kutyák teljes testét átmozgatjuk: kíméletesen, fokozatos terheléssel és a feladatokat a kutyára szabva dolgozik a gazda, oktatói irányítás mellett. A két karikát részben gurítva, a kutya zsákmányösztönét kihasználva alkalmazzuk, részben pedig ugró feladatok végrehajtására használjuk. Utóbbaknál nem kell magasra ugrania a kutyáknak és bármely, egészséges, már kifejlett méretét elért ebnek élvezetes gyakorlatok ezek. Egy-egy alkalommal csupán rövid ideig dolgoznak a kutyákkal gazdáik, de egymás megfigyeléséből is folyamatosan tanulnak.

A Tükör Módszeres Puller foglalkozások különlegessége, hogy oktatóink szükség esetén kézbentarthatóságot, illetve ösztönkontrollt célzó feladatokat is javasolnak. Így a gazda-kutya együttműködés a legmagasabb szintre lép, míg kedvenceink élvezettel, játékos formában tanulhatnak.

Mire van szükség a részvételhez?

A Puller foglalkozások kis csoportban zajlanak. Opcionálisan alapozó tanfolyam is indul, így mindenki a számára megfelelő tanfolyami vagy alkalmi bejelentkezéses módot is el tudja érni nálunk. A pullereket, tehát a speciális anyagból készült karikákat, az első foglalkozások során korlátozott számban és méretválasztékban oktatóink biztosítják.

Amennyiben nem találsz ezen az oldalon tanfolyamot, akkor keress rá ezen a linken listázva az aktuális életmódprogramokra, vagy lépj kapcsolatba az általad kiválasztott Kutyasulival és érdeklődj telefonon!

Puller alkalmak

Jelenleg nem indul tanfolyam
KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN KÉSŐBB!

Puller alapozó tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam
KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN KÉSŐBB!