6 hónapod van arra, hogy megalapozz 15 évet

Laza pórázon fogtok sétálni

Megalapozzátok a behívhatóságot

Megtanuljátok a türelmes várakozást és az alapvető engedelmes feladatokat

Online tanfolyam kölyökkutyáknak, ami otthonról végezhető?

Igen! Teljeskörű elmélet és gyakorlat – ONLINE formában.
Már a kiskutya érkezése előtt elkezdhető.
Nem feltétele az oltási program megléte, az otthon biztonságából végezhető.
57 óra
videós tartalom
27
gyakorlat
40 év
tapasztalata

Rá kellett ébrednem, hogy segítség nélkül hamar kiürül az az eszköztár, amely a kutyaneveléssel kapcsolatban elérhető.. Az eszközt számunkra egyértelműen az Online Kölyöktanfolyam jelentette, minden nap ebből gyűjtöttem inspirációt és az ott látott feladatokat sajátítottuk el.

Illés Bertold
Zóra kutya gazdija

És ez még nem minden:

Ha megvetted, mi nem hagyunk magadra!

Lesz egy “digitális kutyás mentorotok”, aki a szívén viseli a sorsotokat. Ez nem csak egy tanfolyam, itt kérdezhetsz is! (Igen, benne van az árban.)

 

A tanfolyamhoz tartozó zárt Facebook csoportban oktatói segítséget biztosítunk számodra. Ugyanitt a hozzád hasonló gazdik is megoszthatják tapasztalataikat, ami neked is löketet vagy ötletet adhat egy-egy probléma megoldására.

Érdemes ennyire fiatal kutyát képezni? Igen, sőt szerintünk elengedhetetlen.
A szivacskorszak
Kölyökkutyád 6 hetes és 6 hónapos kora között a legtanulékonyabb korszakát éli. Ekkor ismeri meg a világot és alakulnak ki a szokásai.

Az az energia, amit ebben az időszakban rászánsz, SZÁZSZOROSAN megtérül.
Megvásárolom
Gaston, a Borsodból mentett kiskutyus, tanfolyamunk főszereplője

Elértem a tanfolyam 7. hetéig, és meg kell hogy mondjam, az az érzés van bennem, hogy még…. szeretnék még többet tanulni és megérteni a kutyámról.

Szabó-Sóki Ivett
Kira kutya gazdija

Mikor ajánljuk?

A kutya érkezése előtt, hogy addigra már felkészült legyél
A kutya érkezése után, hogy kihozd a maximumot az első pár együtt töltött hónapból
Bármikor, ha kutyáddal új alapokra szeretnéd helyezni a kapcsolatod

Ide jutsz el a tanfolyam végére

Megtanulsz kutyául, a saját nyelvén tudsz majd rá reagálni.
Megismered azokat a módszereket, amelyekkel a leghatékonyabban tudod őt tanítani, mindezt játékos formában.
Megalapozod a későbbi sikeres behívás alapjait.
Megtanítod laza pórázon sétálni és nyugodtan várakozni.
Az alapvető trükkök és alap engedelmességi feladatok megtanulása során egy életreszóló kapcsolat alapjait rakjátok le.
Megtanítod kutyádnak, hogy csak akkor lépjen le a járdáról, szálljon ki az autóból, és induljon el a póráz lecsatolása után, ha arra engedélyt adsz..
Hősünk, Gaston mutatja meg nekünk, hogy miben segített neki a tanfolyam

Tükör Módszer

Online Kölyökkutya Program

 

98 videó
57 órányi tartalom
27 gyakorlat

Egy még szuperebb kölyökkutya a tanfolyam végére

49.990 Ft

Megvásárolom
(A tanfolyam ára tartalmazza az online oktatói támogatást is. Tőlünk bármikor kérdezhetsz!)

Sokszor néztem meg a tanfolyamot, de még mindig érdemes újra néznem! Nagyon hálás vagyok, hogy ennyit tanulhattam a kutyázásról!

Doloresz Ádám
Döme kutya gazdája

Tematika
A kölyökkor potenciáljának kiaknázása
Behívás
Irányíthatóság
Tanítás
Gátolhatóság
Kötődés

Egy tapasztalt és lelkes csapat kísér végig Titeket a következő 7 hétben

Korom Gábor
Korom Gábor, a Tükör Módszer alapítója, a magyar családi kutyázás paradigmaváltó alakja: 30 évvel ezelőtt megálmodta és létrehozta a tanfolyami, csoportos oktatást, ahol kutyák és gazdák tízezrei tanulhattak már.
Magyarországon nevéhez fűződik a klikkeres, pozitív megerősítésen alapuló kutyatanítás elterjesztése. Emellett számos tévés, rádiós műsor meghívott vendége, valamint műsorvezetője. A Tükör Módszer® és a Kölyök Program megalkotója, a Neked Ugatok! podcast házigazdája, több kutyás szakmai könyv szerzője.
Az oktatás mellett korábban sportkutyával versenyzett, a bostoni WUSV munkakutya világbajnokság magyar válogatottjának legeredményesebb résztvevője volt. A Tükör Módszer értékeit Korom Gábor életszemlélete , tapasztalata, a kutyák nyelvének ösztönös megértése alapozta meg.
Detti
Dr. Farkas Bernadett a Tükör Módszer Kölyökkutya Programjának okatójaként hétről-hétre azért érkezik le szabadidejében a pályára, hogy a kutyás családokat támogassa egy harmonikusabb, tudatosabb együttélés kialakításában. Ahogy ő fogalmaz: ha az ember egy kölyökkutyát vesz maga mellé, akkor a rengeteg élmény és öröm mellé jó sok feladatot, de ezzel együtt egy rendkívüli lehetőséget is ad magának. Detti ezt már kétszer is átélte saját, mentett kutyái – Leo és Nimi – oldalán, akikkel gazdaként tapasztalja meg, hogy milyen kihívásokkal jár a kutyás lét.
Lilla
Nagyné Németh Lilla főállásában nap mint nap emberéleteket ment, szabadidejében pedig két  kutyájával töltekezik családja társaságában és a Tükör Módszeres Kutyasulik pályáin. Lilla már korábban is végzett ideiglenes befogadói munkát, így tudta, mire vállalkozik, amikor igent mondott Gaston befogadására, – azt persze nem tudhatta, milyen lesz mindennapjaikat és a tanulás élményét kamerák előtt megélni. Végig az motiválta, hogy megmutathassa a kiskutyának, mi a szeretet és miért lehet az emberekben megbízni, még akkor is, ha korábban mások elárulták a bizalmát.
Gaston
Gaston egy kiskutya, akit kidobtak Borsod megyében. Sajnos klasszikus történet, az ellenben már váratlan fordulat, hogy egy ilyen kiskutya a Tükör Módszer különleges projektjében, az Online Kölyökkutya Programban főszerepre lel. Ideiglenes befogadójánál, Nagyné Németh Lillánál töltött első napjai nagy részét a kert és a lakás között osztotta meg, mivel minden séta hihetetlenül sok ingerrel járt számára. A kezdeti megszeppenést levetkőzve, Gaston kutya most már magabiztos, cuki és szeretett kedvencként él – a forgatás vége óta örök családjánál, akikkel elvégezte a Tükör Módszer Kölyökkutya- és Pro tanfolyamait is.
A tanfolyam tartalma
7 lecke, 98 videó, 57 órányi tartalom.
40 év kutyás tapasztalata most először digitális formában.
Minden lecke végén a legszükségesebb tudnivalók összefoglalása és tudásod tesztelése.
Lehetőség személyes konzultációra és közös gyakorlásra a Hajógyári Kutyasulin.
Személyes folytatási lehetőség kutyaiskoláink tanfolyamain.
A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy optimális tempóval haladva 7 hét alatt juthatsz el a végére. Vásárlás után az online tanfolyam összesen 6 hónapig elérhető számodra, így biztos lesz időd befejezni, illetve bizonyos részeket számtalan alkalommal újra megnézni.

Kik vagyunk?

A Tükör Módszer hazánk vezető kutyaiskola hálózata és kutyás közössége

A Tükör Módszer csapatának tagjai a hazai családi kutyázás úttörői. 30 éves tapasztalattal rendelkező szervezetünk közel 200 aktív oktatóval segít neked és kedvenc négylábú társadnak abban, hogy ti legyetek a legmenőbb kutya-gazda páros a parkban.

A Tükör Módszer a kutya-gazda kapcsolatot három pillérre helyezi: a tanításra, a viszony rendezésére és az életmódra.  A kutyát a család részének tekintjük, és a köztünk lévő viszony és kapcsolat fejlesztése által neveljük. A még ma is sokszor hangoztatott “falkavezér” hierarchiával ellentétben a kutya elsődlegesen család-, nem pedig falkatag szeretne lenni. Ennek a szociális egységnek a működéséhez a gazdának kell magas fokú kutyaértést és tudatosságot elérnie és azt, hogy megtanuljon tisztán kommunikálni a kutyával.

Kérdésed van?

Mire van szükségem a kezdéshez?

A kiskutyán kívül klikkerre, jutalomfalat-tartóra és egy nagy adag lelkesedésre. A starter csomagot megvásárolhatod a honlapunkon található Vakkantó webshopban.

Kihez fordulhatok, ha technikai problémám van?

Amennyiben a tanfolyam platformjával kapcsolatos technikai problémát tapasztalsz, kérlek, írj nekünk üzenetet a [email protected] email címre. A gyors megoldásban sokat segít nekünk, ha a leveled képernyőfotót is tartalmaz.

Kitől kapok segítséget, ha nem értek valamit vagy elakadok?

A tanfolyamhoz tartozó zárt Facebook csoportban biztosítunk számodra oktatói segítséget. Ugyanitt a hozzád hasonló gazdik is megosztják a tapasztalataikat, ami neked is löketet vagy ötletet adhat egy-egy probléma megoldására.

Mit érhetek el a kiskutyámmal a tanfolyam végére?

Fejlesztésünknek köszönhetően már babakorban, az első együtt töltött pillanatokban segítséget nyújtunk neked abban, hogyan taníthatod meg a kiskutyának a nevét, hogyan szoktathatod hozzá az új életteréhez, korábban nem ismert ingerekhez, élményekhez, hogyan kezdheted el építeni a stabil, megbízható behívást, hogyan veheted elejét a kölykökre jellemző csínytevéseknek, mint a rágás, harapdálás, rongálás, hogyan alapozhatjátok meg együtt a boldog, közös életet.

Mennyit kell dolgoznunk azért, hogy sikeresen zárjuk a tanfolyamot?

Javasoljuk, hogy minden nap szánj pár percet a gyakorlásra. A pár perc tényleg csak pár perc! A közös munka mindig legyen jó hangulatú, ha neked éppen nem fűlik a fogad a gyakorláshoz, a kiskutyádnak sem lesz kedve dolgozni. Ilyen esetben jobb, ha egy-egy napot kihagytok vagy egy kis pihenés után újrakezditek az aktuális feladatot.

Mi történik, ha egyéb elfoglaltság miatt egy pár nap vagy akár egy teljes hét kimarad?

A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy optimális tempóval haladva 7 hét alatt juthatsz el a végére. Vásárlás után az online tanfolyam összesen 6 hónapig elérhető számodra, így biztos lesz időd befejezni, illetve bizonyos részeket számtalan alkalommal újra megnézni. Ha épp nem tudsz új leckéket megnézni, javasoljuk, hogy az előző hetek házi feladatait gyakorold röviden a kutyáddal a kimaradó napokban is.

Van a tanfolyamnak folytatása?

Igen, három budapesti kutyasulin, Népszigeten, Őrmezőn és a Hajógyári-szigeten, valamint bizonyos vidéki iskoláinkon indul havi rendszerességgel Kölyökkutya-tanfolyamunk, amely tematikában szorosan kapcsolódik az Online Kölyökkutya Programhoz. Az Online Kölyökkutya Program keretein túlmutató kézbentartási problémákban itt tudunk segítséget nyújtani. Mindemellett 2-7 hónapos kiskutyáddal személyre szabott mentori figyelmet kaphattok, valamint a csoportos képzés összes előnyét megtapasztalhatjátok. Ha a folytatással kapcsolatban további kérdésed van, látogass el a honlapunkra vagy tedd fel a kérdésed a zárt Facebook csoportban.