Tükör Módszer Online Kölyökkutya Program

4 hónapod van arra, hogy megalapozd a következő 15 évet

Laza pórázon fogtok sétálni.
Elsajátítjátok a 3 életmentő szabályt.
Megtanuljátok a türelmes várakozást és az alapvető engedelmes feladatokat.
Vásárlás

Na de miért lenne csak 4 hónapom?
(Ezt muszáj tudnod a kölyökkutyák képzéséről.)

A válasz: SZIVACSKORSZAK

Kölyökkutyád a 6 hetes és 6 hónapos kora közötti időszakban a legbefogadóbb és legtanulékonyabb korszakát éli. Ekkor ismeri meg a világot és alakulnak ki a szokásai. Az az energia, amit ebben az időszakban rászánsz, SZÁZSZOROSAN megtérül.

Kölyökkutyád képzése teljesen más megközelítést igényel, mint egy felnőtt kutyáé. Szívesen tanul, viszont nem terhelhető. Monotóniatűrése alacsony, még a hosszú időn keresztüli pórázon levés is meg tudja viselni.

A Tükör Módszer Kölyökprogramját megelőzően ez az időszak szinte teljesen kiaknázatlan volt, miközben ez a kutya tanításának leghatékonyabb egyedfejlődési periódusa.

A tudást most már digitális formában is elérheted.

a Kölyökkutyával való harmonikus kapcsolat kialakítása embert próbáló feladat

A digitális világ nyomasztóan tele van egymásnak ellentmondó tanácsokkal
Nehéz nem rástresszelni arra, hogy vajon el fogom-e rontani.

Elengedhetetlen, hogy találj egy olyan forrást, amiben Te is bízol!

Valamit, ami egy kipróbált, naprakész, gyakorlati tudást ad a kezedbe, amiről a kölyökkutyusod azonnali visszacsatolást ad.

Online tanfolyam kölyökkutyáknak? Igen!

3 évet dolgoztunk azon, hogy a több, mint három évtizedes, kutyák és gazdák képzésével töltött múltunk esszenciáját egy online, mindenki számára elérhető, közérthető és otthon, nagyobb segítség nélkül is feldolgozható és a mindennapokba átültethető tudásanyagban összegezzük.

Újításunk forradalmi,mert a tanfolyam már akár a kiskutya érkezésekor elkezdhető, nem feltétele az oltási program megléte, hiszen az otthon biztonságából végezhető.

Egy tapasztalt és lelkes csapat fog Titeket végigkísérni a következő 7 hétben

Korom Gábor

Korom Gábor, a Tükör Módszer alapítója, a magyar családi kutyák oktatásának úttörője: 30 évvel ezelőtt megálmodta és létrehozta a tanfolyami, csoportos oktatást, ahol kutyák és gazdák tízezrei tanulhattak már. Magyarországon nevéhez fűződik a klikkeres, pozitív megerősítésen alapuló kutyatanítás elterjesztése, a Kölyökkutya Program kidolgozásával a kölyökkor adta lehetőségek kihasználása, és a tudatos városi kutyatartás szakmai támogatása. Első kutyája egy német juhász volt, de legutóbb egy matuzsálemi kort megért pegkingi palota pincsitől búcsúzott. Ha valaki, akkor Korom Gábor meglátja minden kutyában a lehetőséget és a szépséget.

Detti

Dr. Farkas Bernadett a Tükör Módszer Kölyökkutya Programjának okatójaként hétről-hétre azért érkezik le szabadidejében a pályára, hogy a kutyás családokat támogassa egy harmonikusabb, tudatosabb együttélés kialakításában. Ahogy ő fogalmaz: ha az ember egy kölyökkutyát vesz maga mellé, akkor a rengeteg élmény és öröm mellé jó sok feladatot, de ezzel együtt egy rendkívüli lehetőséget is ad magának. Detti ezt már kétszer is átélte saját, mentett kutyái – Leo és Nimi – oldalán, akikkel gazdaként tapasztalja meg, hogy milyen kihívásokkal jár a kutyás lét.

Lilla

Nagyné Németh Lilla főállásában nap mint nap emberéleteket ment, szabadidejében pedig két  kutyájával töltekezik családja társaságában és a Tükör Módszeres Kutyasulik pályáin. Lilla már korábban is végzett ideiglenes befogadói munkát, így tudta, mire vállalkozik, amikor igent mondott Gaston befogadására, – azt persze nem tudhatta, milyen lesz mindennapjaikat és a tanulás élményét kamerák előtt megélni. Végig az motiválta, hogy megmutathassa a kiskutyának, mi a szeretet és miért lehet az emberekben megbízni, még akkor is, ha korábban mások elárulták a bizalmát.

Gaston

Gaston egy kiskutya, akit kidobtak Borsod megyében. Sajnos klasszikus történet, az ellenben már váratlan fordulat, hogy egy ilyen kiskutya a Tükör Módszer egy különleges projektjében főszerepre lel. Ideiglenes befogadójánál, Nagyné Németh Lillánál töltött első napjai nagy részét a kert és a lakás között osztotta meg, mivel minden séta hihetetlenül sok ingerrel járt számára. A kezdeti megszeppenést levetkőzve, Gaston kutya most már bátor, cuki és kíváncsi kedvencként él – a forgatás vége óta örök családjánál, akikkel kijárta a Kutyasuli tanfolyamait is.

Ide juthatsz el a végére

Hősünk, Gaston mutatja meg nekünk, hogy miben segített neki a tanfolyam

Ezt mind tudni fogjátok

Érteni fogod a jelzéseit, “kutyául” tudsz hozzá szólni.
Megismered azokat a módszereket, amelyekkel a leghatékonyabban tudod őt tanítani, mindezt játékos formában.
Megalapozzátok a későbbi sikeres behívás alapjait.
Megtanul laza pórázon sétálni és nyugodtan várakozni.
Az alapvető trükkök és alap engedelmességi feladatok megtanulása során egy életreszóló kapcsolat alapjait rakjátok majd le közösen.
Megtaníthatjátok a kutyátoknak, hogy csak akkor lépjen le a járdáról, szálljon ki az autóból, és induljon el a póráz lecsatolása után, ha arra engedélyt adtatok.

Online Kölyökkutya Program

Az Online Kölyökkutya Program a Tükör Módszer forradalmi fejlesztése, a világ első speciális Kölyök Programjának digitális verziója. 2015 óta futó offline képzésünk a modern kutyaetológia és 30 év gyakorlati tapasztalatának páratlan egyvelege.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a távolság okozta akadályokat is le tudjuk küzdeni ezzel a tanfolyammal, és azon gazdák és négylábú társaik rendelkezésére is állunk, akik olyan helyen élnek, ahol nem működik Tükör Módszer szellemiségű iskola, vagy nem szerepel kölyökkutya-tanfolyam a kínálatban.

Képzésünket azoknak a gazdáknak ajánljuk, akik a harmonikus napi élethez szükséges tudáson túl, teljes valójában szeretnék megismerni kutyájukat. Megérteni és használni a kutya páratlan intellektusát, megérteni és jól kezelni a kutyában levő ösztönlényt.

A tanfolyam
tematikája

Behívás
Irányíthatóság és gátolhatóság
Tanítás
Felkészülés a városi környezet kihívásaira
A kölyökkör potenciáljának kiaknázása
Kötődés

Az Online Kölyökkutya Program egy komoly vállalás

A tanfolyami anyag a befogadhatóság határát súrolja: rengeteg új tudást kapsz, annyit, hogy a tanfolyam utáni hónapokban is folyamatosan új összefüggéseket fedezel majd fel.

7 lecke, 98 videó – közel 57 órányi tartalom.
30 év kutyás és 10 év kölyökkutyás tapasztalata most először digitális formában.
Minden lecke végén összefoglaljuk a legszükségesebb tudnivalókat, majd a begyűjtött tudásodat tesztelheted is.
Lehetőség személyes konzultációra és közös gyakorlásra a Hajógyári Kutyasulin.
Személyes, offline folytatási lehetőség kutyaiskoláinkon.
A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy optimális tempóval haladva 7 hét alatt juthatsz el a végére. Vásárlás után az online tanfolyam összesen 6 hónapig elérhető számodra, így biztos lesz időd befejezni, illetve bizonyos részeket számtalan alkalommal újra megnézni.

Tükör Módszer Online Kölyökkutya Program

98 videó
57 órányi tartalom
27 gyakorlat
Egy még szuperebb kölyökkutya a tanfolyam végére

49.990 Ft

Vásárlás

Kik vagyunk?

A Tükör Módszer hazánk vezető kutyaiskola hálózata

A Tükör Módszer csapatának tagjai a hazai családi kutyázás úttörői. 30 éves tapasztalattal rendelkező szervezetünk több mint 80 aktív oktatóval segít neked és kedvenc négylábú társadnak abban, hogy ti legyetek a legmenőbb kutya-gazda páros a parkban.

A Tükör Módszerben az a forradalmi, hogy pozitív megerősítésen alapul. A kutyát a család részének tekintjük, és a köztünk lévő viszony fejlesztése által neveljük. A még ma is sokszor hangoztatott , falkavezér” hierarchiával ellentétben a kutya elsődlegesen család-, nem pedig falkatag szeretne lenni. Ennek a szociális egységnek a működéséhez a gazdinak kell egy nagyon magas fokú tudatosságot elérnie – az egyik legfontosabb, hogy megtanuljunk tisztán kommunikálni a kutyával.

A Tükör Módszer révén egyszerűvé és átláthatóvá válik az ember és a kutya kapcsolata, Megértjük, hogy mi határozzuk meg kutyánk viselkedését. Ezt a tükröződést kell megtanulnunk felismerni és alkalmazni azért, hogy harmonikus és boldog kapcsolatot építhessünk ki kutyánkkal.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire van szükségem a kezdéshez?

A kiskutyán kívül klikkerre, jutalomfalat-tartóra és egy nagy adag lelkesedésre. A starter csomagot megvásárolhatod a honlapunkon található Vakkantó webshopban.

Kihez fordulhatok, ha technikai problémám van?

Amennyiben a tanfolyam platformjával kapcsolatos technikai problémát tapasztalsz, kérlek, írj nekünk üzenetet a [email protected] email címre. A gyors megoldásban sokat segít nekünk, ha a leveled képernyőfotót is tartalmaz.

Kitől kapok segítséget, ha nem értek valamit vagy elakadok?

A tanfolyamhoz tartozó zárt Facebook csoportban biztosítunk számodra oktatói segítséget. Ugyanitt a hozzád hasonló gazdik is megosztják a tapasztalataikat, ami neked is löketet vagy ötletet adhat egy-egy probléma megoldására.

Mit érhetek el a kiskutyámmal a tanfolyam végére?

Fejlesztésünknek köszönhetően már babakorban, az első együtt töltött pillanatokban segítséget nyújtunk neked abban, hogyan taníthatod meg a kiskutyának a nevét, hogyan szoktathatod hozzá az új életteréhez, korábban nem ismert ingerekhez, élményekhez, hogyan kezdheted el építeni a stabil, megbízható behívást, hogyan veheted elejét a kölykökre jellemző csínytevéseknek, mint a rágás, harapdálás, rongálás, hogyan alapozhatjátok meg együtt a boldog, közös életet.

Mennyit kell dolgoznunk azért, hogy sikeresen zárjuk a tanfolyamot?

Javasoljuk, hogy minden nap szánj pár percet a gyakorlásra. A pár perc tényleg csak pár perc! A közös munka mindig legyen jó hangulatú, ha neked éppen nem fűlik a fogad a gyakorláshoz, a kiskutyádnak sem lesz kedve dolgozni, ilyen esetben jobb, ha egy-egy napot kihagytok vagy egy kis pihenés után újra nekiveselkedtek az aktuális feladatnak.

Mi történik, ha egyéb elfoglaltság miatt egy pár nap vagy akár egy teljes hét kimarad?

A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy optimális tempóval haladva 7 hét alatt juthatsz el a végére. Vásárlás után az online tanfolyam összesen 6 hónapig elérhető számodra, így biztos lesz időd befejezni, illetve bizonyos részeket számtalan alkalommal újra megnézni. Amennyiben megoldható, javasoljuk, hogy az előző hetek házi feladatait gyakorold röviden a kutyáddal a kimaradó napokban is.

Van a tanfolyamnak folytatása?

Igen, három budapesti kutyasulin, Népszigeten, Őrmezőn és a Hajógyári-szigeten, valamint bizonyos vidéki iskoláinkon indul havi rendszerességgel a Kölyökkutya-tanfolyamunk, amely tematikában folytatása az Online Kölyökkutya Programnak. Itt 2-7 hónapos kiskutyáddal személyre szabott mentori figyelmet kaphattok, valamint a csoportos képzés összes előnyét megtapasztalhatjátok. Ha a folytatással kapcsolatban további kérdésed van, látogass el a honlapunkra vagy tedd fel a kérdésed a zárt Facebook csoportban.