BEMUTATÓCSOPORT

A Tükör Módszer Bemutatócsoport

A Tükör Módszer Bemutatócsoport 2007-ben alakult. Célunk, hogy a szélesebb közönség látványos és szórakoztató módon kapjon bepillantást abba, hogy hova lehet eljutni a  Tükör Módszer tanfolyamokon tanultak segítségével. Különböző témájú bemutatókat tartunk, az oktató jellegűtől a kutyás játékokon át a zenés koreográfiáig. Többnyire iskolákban, óvodákban, állatvédelmi rendezvényeken, kiállításokon, céges rendezvényeken szerepelünk, de felléptünk 2008-ban az Európa Kutyakiállításon, több ezer ember előtt szerepeltünk 2011-ben a Lovas Világkupán és találkozhattatok velünk a 2013- as budapesti Kutya Világkiállításon.

A Bemutatócsoport ajánlatai

Performance csomag

Zenés showműsor, melynek során a csapat együtt mozog és alakít ki különböző térformákat. A bemutató fényét még jobban emelik a csoportos/páros/egyéni kutyás trükkök is.

Koreográfiánkba látványos, szórakoztató elemeket is becsempészünk, mellyel megmutatjuk, hogy milyen komoly lehetőségek rejlenek a hobbikutyázásban.

Interaktív – játék csomag

Ebatlon, vagyis kutyás ügyességi játékok, melyeken a résztvevők saját kutyáikkal próbálhatják ki irányítási képességeiket.

Az ebatlon közkedvelt olyan rendezvényeken is, ahol nincsenek jelen más kutyák. Ilyenkor csoportunk kutyáival játszanak ügyességi játékokat a közönség tagjai. Ez főként a gyermekek körében különösen népszerű!

Edukációs csomag

A közönség bevonásával történő beszélgetés a felelős kutyatartásról, a jó gazdi simérveiről.

Gyermekek számára rendezett eseményeken kifejezetten hasznos programelem. Ráadásul a felelős állattartás megismertetése mellett a fiatalok testközelből tapasztalhatják meg, hogy hogyan kell bánni négylábú társainkkal. Mindemellett lehetőségük van értő kezek mellett simogatni a fellépő kutyusokat.

A csoport tagjai

A csoport kutyaiskoláink oktatóiból és klubtagjaiból áll, és sok gyakorlás eredményeként büszkén mutatjuk be, hogy a Tükör Módszer segítségével mennyi mindent el lehet érni kutyáinkkal. Jó érzés, hogy amit csinálunk, másoknak is tetszik. Ezek a kedves trükkök felkeltik az emberek figyelmét, és ez hozzásegít ahhoz, hogy minél többen megismerjék módszerünket.

Bemutatócsoportunkkal találkozhatnak a Tükör Kutyaiskolák bemutató napjain,  Önkormányzatok és cégek rendezvényein /családi napjain, a Noé Állatmenhely rendezvényein. Fenti szolgáltatásainkra ajánlatot a jobb oldali űrlapon tud kérni.