BEMUTATÓCSOPORT

A Tükör Módszer Bemutatócsoport

A Tükör Módszer Bemutatócsoport 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a Tükör Módszer eredményeit bemutassa. Különböző témájú bemutatókat tartunk, az oktató jellegűtől a kutyás játékokon át a zenés koreográfiáig. Többnyire iskolákban, óvodákban, állatvédelmi rendezvényeken, kiállításokon, céges rendezvényeken szerepelünk, de felléptünk 2008-ban az Európa Kutyakiállításon, több ezer ember előtt szerepeltünk 2011-ben a Lovas Világkupán és találkozhattatok velünk a 2013- as budapesti Kutya Világkiállításon. Nagy eredménynek tartjuk, hogy a csoport gazdi- kutya párosai közül többen is terápiás vizsgát tettek, így jogosultakká váltak állatasszisztált terápia folytatására.

A csoport tagjai

A csoport kutyaiskoláink oktatóiból és klubtagjaiból áll, és sok gyakorlás eredményeként büszkén mutatjuk be, hogy a Tükör Módszer segítségével mennyi mindent el lehet érni kutyáinkkal. Jó érzés, hogy amit csinálunk, másoknak is tetszik. Ezek a kedves trükkök felkeltik az emberek figyelmét, és ez hozzásegít ahhoz, hogy minél többen megismerjék módszerünket.

Bemutatócsoportunkkal találkozhatnak a Tükör Kutyaiskolák bemutató napjain és az EBOVO egyesület, Noé Állatmenhely rendezvényein. Az alábbi szolgáltatásainkat megrendelhetők, ajánlatot űrlapon tud kérni: