KUTYAKOMMUNIKÁCIÓS ELŐADÁSSOROZAT

Tudod, hogy a kutyák egymással és velünk is beszélgetnek?

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy nem értetted a kutyádat? Kutyakommunikációs előadássorozatunk segít abban, hogy a kutyák kommunikációjának alapjait jobban megismerhesd, és a tanultakat hasznosíthasd!

Témák

Találkozások

Frusztráció, bizonytalanság

Jótékonysági előadás

Dominancia

Ti jöttök!

Legjobban úgy tudjuk átadni nektek a kutyák kommunikációjának alapjait, ha saját eseteken tudjuk magyarázni. Ha szeretnéd megérteni kutyádban mi játszódik le mikor egy másik ebbel találkozik, játszik vagy éppen összekap, esetleg elkerüli, fél, ugat vagy csak furcsán viselkedik:

Készíts róla videót és küld el nekünk, mi lefordítjuk! A videókat  .mp4  formátumban várjuk a  YouTube  segítségével. 
Figyelem! A beküldött szituációkkal csak akkor tudunk dolgozni ha azon érdemben látszik az akció és felvétel minősége azt engedi. 

Az elkészült videókat töltsétek fel a YouTube-ra, és a linket erre az emailcíre küldjétek el nekünk. [email protected] Az e-mailben tüntessétek fel neveteket is. A videó feltöltésével hozzájárulsz, hogy a képanyagot a későbbiekben is felhasználhassuk.

A beküldött és értékelhető videókat előadóink elemzik és beépítik a bemutatóba, ahol magyarázatot kaphattok kedvenceitek viselkedésére.

A továbbiakról e-mailben tájékoztatunk Titeket.

Viselkedésterápiás oktatóink videó és képelemzéseiből tanulhatunk közösen, hogy jobban megértsük a kutyák viselkedését. Minden kutya folyamatosan kommunikál a testével, de vajon jól értjük-e, mit üzen? Témáink alkalomról-alkalomra változnak, a játéktól a domináns viselkedésjegyeken át a félelemig mindenről szó esik.

A következő szeminárium időpontját és témáját az események Facebook oldalán lehet megtalálni.

Kutyakommunikációs előadássorozat alkalmak

Jelenleg nem indul tanfolyam
KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN KÉSŐBB!