Hajógyári Kutyasuli

Kapcsolat

Hajógyári Kutyasuli
1033 Budapest, Hajógyári-sziget hrsz. 23796/58
Damasdi Judit (iskolavezető)

Ha telefonon érdeklődnél a Hajógyári Kutyasulival kapcsolatban kérlek hagyj üzenetet, amint tudunk visszahívunk!

Hajógyári Napközi hétfő-szerda-péntek:

+36 70 6059773 (Óvári Bálint)

Kölyökkutya-tanfolyam:
+36 20 443 5445 (Árvay Orsolya)
[email protected]

A kutyasuli területén van lehetőség parkolásra.

Térkép

Elérhető szolgáltatások Hajógyári Kutyasulin:

Kölyökkutya-tanfolyam Hajógyári május

Kölyökkutya-tanfolyam
190.000 Ft
2022. 05. 23.
Hajógyári Kutyasuli

Gazdiképző: A kölyök és fiatal kutyák egészséges táplálkozása

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz és online fizetéshez kötött!
3.500 Ft
2022. 06. 01.
Damasdi Judit
Hajógyári Kutyasuli

Gazdiképző: Speciális diéták a kutyák étrendjében

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz és online fizetéshez kötött!
3.500 Ft
2022. 05. 19.
Damasdi Judit
Hajógyári Kutyasuli

Rally Obedience - hobbi - SZERDA este máj.25. 19:00

Rally Obedience edzés hobbi szinten. Kölyöktanfolyam (vagy TM középfok) elvégzését követően látogatható, működő kézbentartással. Hétköznap ESTI kiadás!
5.000 Ft
2022. 05. 25.
Takó-Somfai Emese
Hajógyári Kutyasuli

Napközi Hajógyári - 05.26. csütörtök

Várjuk a kutyusokat egy igazi, hamisítatlan napközis buliba.
3.800 Ft
2022. 05. 26.
Rita Pázmándi
Hajógyári Kutyasuli

Hajógyári mantrailing 05.26. - csütörtök, XII. Normafa Síház

Oktatók: Szabó Zoltán. Helyszín: XII. Normafa, Síház melletti parkoló
4.500 Ft
2022. 05. 26.
Szabó Zoltán
Hajógyári Kutyasuli

Napközi Hajógyári - 05.27. péntek

Várjuk a kutyusokat egy igazi, hamisítatlan napközis buliba.
3.800 Ft
2022. 05. 27.
Rita Pázmándi
Hajógyári Kutyasuli

ÖKT Bálinttal – 05.27. - péntek - Hajógyári

ÖKT - Bálint - péntek
4.000 Ft
2022. 05. 27.
Óvári Bálint
Hajógyári Kutyasuli
Hajógyári órarend
 
 
A Hajógyári Kutyasuliról:

2021 tavaszán nyitotta meg kapuit a Tükör Módszer budapesti kutyaiskola hálózatának legújabb testvériskolája a kutyások által már jól ismert Hajógyári szigeten. Az új helyszín méltó otthona az eddig csak Népszigeti és Őrmezői iskoláinkon elérhető kölyökkutya-tanfolyamnak, illetve az erre épülő életmód kínálatnak.

A helyszín

Az új iskola különlegessége, hogy a Tükör Módszer hagyományos alap- és középfokú tanfolyamai helyett, kifejezetten a már több, mint 5 éve nagy sikerrel működő Kölyökkutya Program tanfolyamait  kívánja minél több gazdával megismertetni. A több, mint egy hektáron található 8 új pálya azzal a céllal épült, hogy a kölyökkutyával érkezők igényeit a legjobban szolgálja, és számukra a tanfolyam sikeres elvégzése után gazdag, változatos életmód programot kínáljon. A már megszokott kutyaovi és kutyanapközi mellett, a Tükör Módszer népszerű ügyességi ágazata és olyan különlegességek, mint a Rally Obedience és a Dog Dancing egyaránt elérhető lesz a folyamatosan bővülő életmód sport kínálatban. 

A csapat

A Hajógyári Kutyasuli oktatóit a Tükör Módszer megalapítója, a Kölyökkutya Program egyik kifejlesztője, Korom Gábor hívta meg csapatába. A Tükör Módszer kölyökkutya-tanfolyamának egyik alapköve, hogy a gazdákat mentorok támogatják személyre- és kutyára szabott segítséggel. Egy tanfolyamon általában három-négy mentor dolgozik együtt, hogy a vezetőoktató munkáját segítsék az órák során, illetve az órák között tartsák mentorált kutya-gazda párosokkal a kapcsolatot. Nem csak a tanfolyami menethez kapcsolódó esetleges elakadásokkal, nehézségekkel fordulhatnak hozzájuk a gazdák, hanem bármilyen kutyát érintő kérdést meg lehet velük beszélni. Folyamatos, személyre szóló figyelemben és támogatásban részesülnek a hozzánk érkező gazdák és kutyák, mellyel megkönnyítjük az első hónapok kihívásait. Mivel a mentori csapat többsége saját kutyájával is a Kölyökkutya-tanfolyamot végezte el, gazdai tapasztalataikra is tudnak hagyatkozni a felmerülő problémák megoldásakor.

Ahogy az iskola alapító vezetője, Pétercsák Petra, fogalmazott:

“Egyre égetőbben éreztük azt a hiányt a Kölyökkutya-tanfolyam végén, hogy el kell eresztenünk a gazdáink kezét, mert nem tudtunk tudatosan kialakított életmód és klubprogramokat kínálni a folytatáshoz. Most ezt szeretnénk itt orvosolni a saját oktatói csapatunk segítségével. Mérhetetlen energiát és időt mozgósított a lelkes mentori gárda, hogy folyamatosan várhassuk újabb és újabb lehetőségekkel a kölyköket, akik már nem is annyira kölykök, mire befejezik a tanfolyamot. Nagy előnyt jelent, hogy az oktatóink többsége már a Kölyökkutya Program szellemiségében tanult gazdaként is, és nyitottak arra, hogy folyamatosan fejlődjenek. Az innovációt egyébként rendszer szinten is nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden kutya-gazda párosunk a legmegfelelőbb támogatást kaphassa.”

Hajógyári cikkek

Indul a Gazdiképző!

2022.05.16.

Mit és mennyit egyen a fiatal kutya? Milyen speciális diétákkal lehet segíteni kedvencünket? Mit tegyünk, ha baleset éri? Miként csökkenthetjük...

Tovább