Hajógyári Kutyasuli: BEHAJTÁS


Kedves Gazdik!

Budapest Fővárosa védeni kívánja a Hajógyári Kutyasulinak is otthont adó Óbudai-sziget zöld területeit: ezért 2023 január 2-től megváltozott a közlekedési rend és a K-híd melletti parkolón túl már csak behajtási engedéllyel lehet gépjárművel közlekedni!

A hozzánk érkezők választhatnak a sétálás/biciklizés és a korlátozott számban elérhető, díjköteles engedélyek megigénylése között. Kérjük, mielőtt először érkezel a Hajógyári Kutyasulira, tájékozódj a behajtási engedély feltételeiről: első kutyaovidon, napközi foglalkozásodon illetve a Kölyökkutya-tanfolyam teljes ideje alatt vendégünk vagy előzetes regisztráció ellenében.

A napközi és kutyaovi alkalmak leírásában, illetve visszaigazoló e-mailjeiben tájékoztatunk a behajtási engedély feltételeiről.

Ha már életmód klubunkhoz vagy napközi törzsvendégeink köréhez tartozol, kérjük tájékozódj okatóinknál, a foglalkozások és tanfolyamok leírásánál, valamint Facebook csoportunkban, hogy megtudd jogosult vagy-e behajtási engedélyre, mellyel a K-hídon túl is közlekedhetsz autóval a Hajógyári-szigeten (parkolni viszont így is csak a Hajógyári Kutyasuli területén lehet). Jelenleg 5 alkalmas bérleteink mellé tudtok 2 hónapos behajtási engedélyt igényelni, míg a 10 alkalmas bérletet vásárlók 3 hónapos behajtást kaphatnak (ezeknek a bérleteknek elérhető behajtási engedély nélküli változata is). Aki nem jár napközire, az életmódbérlettel regisztrálhat először, majd megújításkor az életmód repeta a megfelelő választás.

Szeretettel várunk minden tudatos kutya-gazdi párost, aki személyre szóló figyelemmel szeretné építeni harmonikus kapcsolatát.