HOOPERS

A hoopers kutyasport villámgyorsan meghódította a világot: egy igazán kutyakímélő sportról van szó, úgy tudjuk mentálisan és fizikailag lefárasztani kedvencünket, hogy ízületeit nem terheljük. Állatorvosi konzultációt követően diszpláziás, akár sérülés miatt fizioterápiás rehabilitáció alatt álló kutyák is űzhetik a hooperst. Éppen ezért idősebb korban, “senior” kutyusoknak is kiváló program lehet, sőt a kifejlett korukra nagy méretet elérő kölyökkutyáknál is jó választás, hiszen a növekedési ugrások sem okoznak gondot, miközben az akadályok mérete nem jelent terhelést a kutyák számára.

A hoopers pályán nem a sebességen van a hangsúly és nincsenek ugró akadályok sem. A gazdi megtanulja távolról irányítani kutyáját, miközben kedvence az önálló problémamegoldást, a konfliktusok legyőzését fejlesztheti. A közös munka, mint minden életmódsportnál, a kutya-gazdi kapcsolatot tovább erősíti és egyre jobban betekintést nyerhetünk abba, hogy mi motiválja kutyusunkat.

A hoopers pályán háromféle akadállyal találkozhatnak a résztvevők: a névadó “hoop” kis kapu jellegű akadályok mellett kúszó folyosókkal és megkerülendő hordókkal találkoznak a kutyák. Ezekből változatosan lehet kialakítani az újabb és újabb kihívást jelentő sorrendeket, fokozatosan növelve a nehézségi fokozatot. S,hogy miként is fest egy ilyen pálya? Videónkból kiderül!
Jelentkezési feltétel: valamelyik budapesti Tükör Iskola Kölyök vagy Középfokú tanfolyamának elvégzése!

Hoopers alkalmak

Amennyiben nem találsz ezen az oldalon tanfolyamot, akkor keress rá ezen a linken listázva az aktuális életmódprogramokra, vagy lépj kapcsolatba az általad kiválasztott Kutyasulival és érdeklődj telefonon!

Jelenleg nem indul tanfolyam
KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN KÉSŐBB!