Felsőfokú kutyaoktatás

Kinek ajánljuk?

A felsőfokú tanfolyamot azoknak a középfokú tanfolyamot vagy Kölyök PRO tanfolyamot végzett gazdáknak ajánljuk, akik szeretnének továbbfejlődni a tanításban illetve szeretnének elmélyülni kutyájuk ösztönvilágában annak fejlesztésében illetve kontrollálhatóságában.

A tanfolyam célja, hogy a Kutyasulin kívül is tesztelhessük a kutyánk irányíthatóságát, éppen ezért sok terepfoglalkozást építettünk be a menetrendbe, sőt a vizsgát is külső helyszínen rendezzük meg.

A tanfolyamot az intenzívebb oktatói figyelem érdekében kisebb létszámú csoportokban indítjuk (minimális létszám 4 fő, maximális létszáma 8 fő).

A tanfolyam több iskolánkon elérhető: időtartama mindenhol 6 hét, melyet vizsga követ.

Az Őrmezői Kutyaiskolán 12 alkalomból 4 csoportos foglalkozás az iskolán, 4 foglalkozás terepen zajlik, 3 foglalkozás egyéni konzultáció keretében valósul meg. Az utolsó foglalkozás a külső helyszínen megrendezett vizsga!

A Kőbányai és Rákoscsabai Kutyasulin a felsőfokú tanfolyam ugyanezt a tananyagot intezívebb képzés keretében 6 alkalommal öleli fel, melyek fele a Kutyasulin, fele terepen kerül megrendezésre.

Válaszd a számotokra ideális helyszínt és időbeosztást, hogy új magaslatokra helyezd kapcsolatod kutyáddal!

Csoportvezető oktatók (Őrmezői Kutyasuli):

Monoki Nikolett, Kresák Ágnes
Viselkedés terápiás oktatók

Csoportvezető oktatók (Kőbányai és Rákoscsabai Kutyasuli)

Óbert Mária viselkedés terápiás oktató

Majoros Tamás csoportvezető oktató, ösztönkontroll tréner

A Népszigeti Kutyasulin Zsoldos Marianna terápiás oktató és
Walter Gabriella iskolavezető tartja a tanfolyamokat.

További tanfolyamok