formálás

FORMÁLÁS

A Kölyökkutya-program szerves része a formálásos tanítás: egy néma párbeszéd gazda és kutyája között, amikor csupán a klikkerrel kommunikálva, a kutya együttműködési hajlamát kihasználva kérjük meg kedvencünket egy-egy feladat végrehajtására.

A Formálós minitanfolyam ezt a tudást építi tovább: ha még nem igazán éreztetek rá a formálás ízére, akkor azért, ha pedig már rákaptatok és fejlődnétek, akkor azért érdemes eljönnötök! A minitanfolyamon biztosítjuk, hogy önfeledten, játékosan, oktatói segítséggel merüljetek bele a formálásba. Ötleteket és konkrét technikákat, tippeket adunk arra, hogy a minitanfolyam után hogyan építsétek az otthoni gyakorlásokat, hogy folyamatosan tudjatok fejlődni és élvezni a közös munkát!

Miért is jó a formálás?

A minitanfolyam 3 egymást követő, 60-70 perces alkalomból áll. Az egyes alkalmak egymásra épülnek, ezért két alkalom között szükséges az otthoni gyakorlás, hogy a lehető legtöbbet vigyétek el a tanfolyamról.


Témáink:

….és természetesen rengeteg változatos formálási gyakorlat

A fenti témákat elméletként átbeszéljük, de a hangsúly abszolút a gyakorlatokon van!
A minitanfolyamot kis létszámú csoportokban indítjuk, hogy minden párosra megfelelő figyelem és idő jusson, ezért maximum 6 kutya-gazda páros vehet részt.
Egy-egy kutyával több gazdi is érkezhet!

Következő tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam
KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN KÉSŐBB!