Bemutatkozik: a Tükör Módszer háttércsapata


A Tükör Módszer budapesti iskoláinak vezetőit már korábban megismerhettétek. Ezúttal szeretnénk bemutatni azokat a csapattagokat, akik a háttérben folyamatosan azon dolgoznak, hogy mindenki a legjobb élményekkel gazdagodjon, ha a Kutyasulik valamelyikére látogat és akikkel egy-egy gazda lehet, hogy csak messenger üzenetben vagy telefonon beszélget.

Árvay Orsolya

Orsi a Kölyök Program koordinátora, Korom Gábor jobb keze és kommunikációs csapatunk videó szakértője. A Tükör Módszer youtube csatornáira kikerülő videós anyagok minden az ő keze munkáját dicsérik, kreativitása és ötletei nélkülözhetetlenek számunkra!

Csörgei Zsuzsi

Zsuzsi a Kölyök Program mentor csapatának tagja, de kevesen tudják róla, hogy a Tükör Módszer Kft  önkéntes ügyvezetője is: a háttérben azon dolgozik, hogy minden helyszínen a legmagasabb színvonalon tanulhassanak a hozzánk érkező kutya-gazdi párosok.

Damásdi Judit

A Hajógyári Kutyasuli vezetője és mint minden iskolavezető, ő  “másodállásban” is dolgozik a Tükör Módszer csapatában: a kommunikációs csapatban ő felel a felületeinken megjelenő tartalmakért és az írott anyagok grafomán klaviatúrájából kerülnek a gazdikhoz.

Hutás László

Laci a Kölyök Program mentora, a PRO tanfolyam oktatója és Csörgei Zsuzsi oldalán a Tükör Módszer ügyvezetői feladata, a budapesti Kutyasulik együttműködésének segítése, a jogi és adminisztratív háttér szakértői biztosítása – nélküle már elvesztünk volna az excel táblákban!

Tóth Réka

Réka gazdiként a Népszigeti Kutyasuli közösségéhez tartozik, kommunikációs csapatunkban pedig elengedhetetlen tudása közösségi média felületeinkkel és a kutyasuli.hu szerkesztésével kapcsolatban.

Varga Zsuzsa

Zsuzsi a Kölyök Program mentor csapatának tagja és média szakértői munkájával folyamatosan azon dolgozik, hogy a Tükör Módszer együttműködései gördülékenyen, ügyfeleink megelégedettségére  fussanak.

Walter Gabriella

Gabi a Népszigeti Kutyasuli vezetője, és mint minden iskolavezető, ő  “másodállásban” is dolgozik a Tükör Módszer csapatában: a kommunikációs csapatban ő felel a szakmai tartalmak lektorálásért, illetve a Vakkantó webshop is az ő munkáját dicséri.

Kövesd a Tükör Módszert Facebook oldalát további érdekes és hasznos kutyás tartalmakért vagy nézz szét a Vakkantó webshopban!