Anti Insta Kutyahős fotópályázat


Gyakran mondjuk, hogy boldog kutya, a fáradt és mocskos kutya. Télűző és egyben tavaszváró fotópályázatunkon keressük az igazi antiista kutyahőst: a legsárosabb, legpiszkosabb kategória győztesét. Szó szerint kérjük a szennyest kiteregetni, a zsűri és a közönségszavazatok alapján kiválasztott ebet és gazdáját pedig (egy kutyamosóba szóló) ajándékutalvánnyal jutalmazzuk!

Keressük a legcukibb és legpiszkosabb kutyusokat! Ha a te kedvenced is szeret a sárban hemperegni, netán egy esős nap után csak több törölközőbe csavarva mersz hozzáérni: várjuk a fotóját!

2021. november 08. és 21. között szembemegyünk a tökéletesen beállított, retusált instagram képekkel és megmutatjuk a valóságot, amit minden gazdi megtapasztal: #boldogkutyamocskoskutya .

Várjuk a legbájosabb és legelriasztóbb képeket, melyekből közönségszavazás alapján megválasztjuk a legcukibbanmocskos és a Tükör Módszer oktatói zsűrije döntése szerinti legpiszkosabbanbájos antiinsta kutya kategóriák győzteseit.

A szerencsés nyertes a közönségszavazáson egy egyedi etetőtálat vihet haza, míg a zsűri győztes az óbudai BOL-DOG kutyamosó vendége egy ingyenes wellness rituáléra. Ha ezt a nyertes nem tudja igénybevenni, akkor a BOL-DOG-SÁG ajándékbolt kínálatából választhat egy személyre szabott, egyedi ajándéktárgyat.

A győzteseket 2021. november 24-én hirdetjük ki Facebook és Instagram oldalainkon, jó játékot és fotózást kívánunk!

A játék menete:

  1. Küldj be egy saját készítésű fotót kedvencedről a [email protected] e-mail címre. A pályázati fotó formátuma, mérete: jpg vagy png formátum, minimum 1000 pixel szélességű, maximum 5 MB-os kép)
  2. Írd meg teljes neved, kutyusod nevét és egy maximum 3 mondatos kísérőszöveget kedvencedről, amennyiben van Instagram profiljod, akkor a profilos URL-jét.
  3. A pályázat beküldési határideje: 2021. november 21., 12:00 (minél hamarabb küldöd pályázatodat, annál nagyobb lehetőséged van a szavazatok gyűjtésére). 
  4. A beküldött fotókat minden héten kedden, csütörtökön és szombaton feltöltjük a Tükör Módszer Instagram oldalunkra a beküldött szöveges résszel (pályázó keresztneve, kutya neve, bemutatkozó)
  5. A beküldött képekre a Tükör Módszer Magyarország Instagram oldalán (!), az adott képre kattintva egy like-kal lehet szavazni. A szavazatokat 2021. november 21-én, 20 óráig várjuk. 
  6. A nyertes kiválasztása a 2021. november 21-én, 20:00-ig beérkezett fotó alatti szavazatok (like-ok) alapján történik (a pályázatokról képernyőfotót készítünk).

Javasoljuk a pályázóknak a Tükör Módszer hírlevelére való feliratkozást, mert a pályázat eredményéről hírlevélben küldünk tájékoztatást: https://kutyasuli.hu/#hirlevel

Nyeremény:

A közönségszavazat győztese 4300 Forint értékben utalványt nyer a BOL-DOG önkiszolgáló kutyamosóba. (cím: 1032 Budapest, Kiscelli u. 64.)

A zsűri által válsztott nyertes egyedi készítésű, magasított etetőtálat nyer.

Úgyhogy kalandra fel, fényképezz, küldd el a kutyus nevét, rövid történetét!

A részletes játékszabályzatot itt találod!

Támogatott tartalom (x).

Kövesd a Tükör Módszert Facebook oldalát további érdekes és hasznos kutyás tartalmakért!