TÁMOGATOTT TARTALOM

Kedves Tükör Módszeres Gazdik!

Budapesti iskolahálózatunkban oktatóink azért dolgoznak, hogy minden hozzánk érkező kutyát és gazdát a lehető legmagasabb színvonalú, egyénre, azaz kutyára szabott figyelemben részesítsenek. Igyekszünk közösségünk tagjait folyamatosan megbízható és hasznos újdonságokkal várni, a pályán és azon kívül is. Azért, hogy prémium szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek, és csapatunk továbbra is kiemelkedő minőséget képviselhessen, gondosan megválogatott vállalati partnereink támogatását kérjük.

A kutyasuli.hu-n, Facebook és Instagram oldalainkon is találkozhattok tartalmakkal, melyek külső támogatók nélkül nem valósulhattak volnak meg. Tartalmilag nem ütnek el a már megszokott Tükör Módszeres filozófiától, de segítenek minket, hogy gazdáink igényeit figyelembe véve olyan anyagok is megjelenhessenek oldalainkon, melyekre különben nem lenne lehetőségünk. Így adhatunk folyamatosan kedvezményeket és indíthatjuk útjára ösztöndíj programunkat is, amellyel a menhelyi és alapítványi partnereinktől gazdisodott kutyák oktatását támogatjuk, társadalmi felelősségvállalásunk jegyében.

Annak érdekében, hogy mindenki tudja miről van szó,  a #támogatotttartalom címkével jelöljük, ha külső partnerünkkel összefogva jött létre egy projekt. 

Szívesen hirdetnél nálunk?

A Tükör Módszer 30 éve áll a családi kutyatartók szolgálatában. Budapesti iskolahálózatunk 5 helyszínén várjuk a tudatos, városi kutyatartókat, hogy a kutya-gazdi párosok együttélése harmonikus legyen a mindennapokban. Társadalmi felelősségvállalásunk keretében alapítványi partnereinkkel együttműködve folyamatosan részt veszünk menhelyi kutyák rehabilitációjában, viselkedésterápiájában és rendezvényeiken segítjük munkájukat.

Keressük azokat a vállalatokat, akik társadalami felelősségvállalásunkban támogatnak minket, illetve a Tükör Módszer online és offline média felületein elérhető kiemelt kutyás célcsoportot képviselő gazdikat meg szeretnék szólítani.

Amennyiben szeretne többet megtudni az együttműködés lehetőségéről, vegye fel csapatunkkal a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen.