Tükör Módszer póráz ajánló


Ismeritek már a Tükör Módszer és a Dog&you exkluzív póráz és nyakörv sorozatát?

Tükör Módszer logós póráz az igazán elhivatott Tükrös kutya-gazda párosok részére készült. A nyakörv három színvariációban kapható, mindegyik a Kutyasulira jellemző kék-narancs színeket viseli. Készítőik, a Dog&you mögött álló páros Edina és Tamás akik Lego kutyusukkal a Kőbányai Kutyasulin tanultak. 2017 óta készítenek, ahogy ők fogalmaznak, szívvel, kézzel és szakértelemmel pórázokat és nyakörveket.

Gaston kutya is a Tükör Módszer exklúzív póráz és nyakörv szettjével tanult

A Tükör Módszer logós kollekció darabjai több méretben elérhetőek, minden kutya megtalálja a számára megfelelőt. A Biothane® anyag vízlepergető, így strandolásra és esős sétára egyaránt tökéletes. Erős nikkel karabinerrel és szegecsekkel van ellátva, ezért nagyon stabil védelmet nyújt, biztosan nem szakad el séta közben, még húzós kutyánál sem – bár vele inkább gyertek Kölyökkutya-tanfolyamra vagy Alapfokú tanfolyamra, hogy elsajátítsátok a biztonságos pórázhasználat csínját-bínját. A kollekció összes darabja kényelmes, puha, a pórázok a fogójukon minden esetben karikát is kapnak, hogy ne csak biztonságosak és stílusosak legyenek, hanem praktikusak is.

Na de mi is az a BioThane®, amelyről már korábbi cikkünkben is olvashattatok ?

A BioThane® a BioThane Coated Webbing Corporation által gyártott összes bevont heveder márkaneve. Ez alapvetően egy poliészter heveder TPU vagy PVC bevonattal, amely tartósabbá, vízállóbbá, könnyen tisztíthatóvá teszi. Külföldön a kutyanyakörvek és kutyapórázok piacán a Biothane nagyon sikeres termék, hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Beta sorozat (amiből ezek a nyakörvek is készültek), matt hatású és kiváló rugalmassággal rendelkezik. Nem nyúlik és nem szakad, igazán strapabíró anyag – ezért választottuk mi is!

Nézd meg a többi pórázt és nyakörvet is, köztük a limitált kiadású Tükör Módszeres nyakörveket.

Kövesd a Tükör Módszert Facebook oldalát további érdekes és hasznos kutyás tartalmakért vagy nézz szét a Vakkantó webshopban!