Támogasd az alapítványokat karácsonykor is!


Vigyél Haza Alapítvány

November közepétől megvásárolható a Vigyél Haza Alapítvány 2022-es naptára, ahol a cuki mentett kutyusok mellett az ország legnépszerűbb falvának lakói álltak modellt! 

A mi kis falunk stábja örömmel vállalta a felkérést. Ki más is lehetne a naptár fedőlapján, mint a Szabó Győző által életre keltett Stoki, aki a rend éber őreként vigyázó tekintetét mindig a falu lakóin tartja? 

Ha szeretnél segíteni az önhibájukon kívül gazdátlanná vált állatokon, akkor támogasd a Vigyél Haza Alapítványt a naptár megvásárlásával, vagy egyéb módokon.

A Vigyél Haza Alapítvány naptárát a Tükör Módszer is örömmel támogatta, limitált példányszámban elérhető a Népszigeti és Hajógyári Kutyasulikon is.

Kutyaovi Állatvédő Egyesület

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a Kutyaovi Állatvédő Egyesület évvégi naptár és bögre vásárára is. November 21-én és december 12-én is várnak minden kutyaszeretőt, hogy örökbefogadói napjaikon vásárlásukkal támogassák az egyesület munkáját és megszeretgessék, megismerjék a gazdikra váró kutyusokat.

Facebook és Insta oldalaikon további információkat találhattok, milyen adományokra van aktuálisan szükségük és az események részleteit is! Naptárt postai úton is lehet rendelni, ehhez a [email protected] a darabszám és a pontos címet, elérhetőségeket. 2990 Ft + postaköltség áron vásárolhatjátok meg így a naptárt.

Írjátok meg hány darabot szeretnétek, pontos címeteket, elérhetőségeteket is adjátok meg. Pár napon belül kapni fogtok egy válasz emailt, amiben megírják mennyi lesz a postaköltség.

Fotó: Vigyél Haza Alapítvány, Kutyaovi Állatvédő Egyesület, Freepik.com

Kövesd a Tükör Módszert Facebook oldalát további érdekes és hasznos kutyás tartalmakért!