Nekem a kutyaovi…


kutyaovi
Mi a legjobb buli a Kutyasulin? Hát a kutyaovi! Egyszerre alapozza meg a későbbi tanulást, a közös munka örömét és legfőképp a kutya-gazdi viszonyt, miközben a kutyusok pajtikkal szórakozhatnak. Budapesti iskoláink mindegyikén várjuk a kölyköket, hogy kitombolhassák magukat, míg oktatóink figyelnek rájuk és a gazdik kérdéseire válaszolnak. Arról, hogy miért érdemes ellátogatni az ovis foglalkozásra, két iskolánk ovivezetői meséltek:

Kelecsényi Detti és Királyfai Zsu, a Népszigeti Kutyasuli ovijának vezetői:

A kutyaovi a legjobb buli, mert mindamellett, hogy mind a kutya, mind a gazda számára rendkívül szórakoztató, mindkettőjüknek nagyon hasznos is.  Miközben a gazdik interaktívan tanulnak, kiskutyáik kellemesen elfáradnak és nagyokat játszanak a többiekkel. Ez az első lépés afelé, hogy tudatos gazdikká váljunk, a kiskutyánkból pedig majd kiegyensúlyozott, a fajtársaival jól kommunikáló, felnőtt kutya váljon. A kutyaovi minden kutyust szeretettel vár, hogy a 3 és 7 hónap közötti szivacs időszakot a legjobban kihasználják és jól szocializált nagy kutyákká cseperedjenek.

Sáfrány Annamária, Kőbányai Kutyasuli ovijának vezetője:

A kutyaovi a legjobb buli, mert kutyus és gazdája biztonságos környezetben, játékos formában, együtt fedezhetik fel a kutyás világ első örömeit. Ez az első lépés afelé, hogy kiskutyánk jól szocializált, érdeklődő, nyitott, kiegyensúlyozott felnőtté váljon. A kutyaoviban minden kölyköt várunk, hogy miközben ők önfeledten játszanak, gazdáik minden kérdésükre, problémájukra választ, megoldást kapjanak.

Gyertek ti is kutyaoviba!

Népszigeti Kutyaovi:  szombaton és vasárnap 9:00-10:00

Hajógyári Kutyaovi: kedden 18:30-19:30 és vasárnap 17:00-18:00

Kőbányai Kutyaovi: szerdán 17:00-18:00

Őrmezői Kutyaovi: szombaton és vasárnap 9:00-10:00

Rákoscsabai Kutyaovi: szombaton és vasárnap 8:00-9:00

És ha már jártatok nálunk, várjuk Facebook kommentben benyomásaitokat, hogy mit élveztetek legjobban az első Kutyasulis élmények közül. 🙂