Falusi Szép/Városi Vagány vetélkedő


A kutyák egy szerető gazdi mellett boldogok címek és rangok nélkül is, így ez a verseny a gazdiknak okoz majd örömet! Keverékekből van a legtöbb a világon, és az össze-vissza szerelmek gyümölcsei pedig gyönyörűek és/vagy nagyon különlegesek tudnak lenni.

Keressük tehát 2020. legszebb Falusi Szépét vagy Városi Vagányát! Esetleg épp a Te kutyád az? Nevezz fotójával!

Egyetlen nevezési feltétel: gazdaként lásd szépnek nem fajtatiszta kutyádat. Ez a pályázat most kifejezetten a keverék kutyusoknak és gazdáinak szól.

A játék menete:

  1. Küldj be egy saját készítésű fotót kedvencedről a tukormodszer.palyazat@gmail.com e-mail címre. A pályázati fotó formátuma, mérete: jpg vagy png formátum, minimum 1000 pixel szélességű, maximum 5 MB-os kép)
  2. Írd meg teljes neved, kutyusod nevét és egy maximum 3 mondatos bemutatkozást kedvencedről. 
  3. A pályázat beküldési határideje: 2020. november 27. (minél hamarabb küldöd pályázatodat, annál nagyobb lehetőséged van a szavazatok gyűjtésére). 
  4. A beküldött fotókat minden héten kedden, csütörtökön és szombaton feltöltjük Facebook oldalunkra a „FALUSI SZÉP / VÁROSI VAGÁNY vetélkedő” fotóalbumba, a beküldött szöveges résszel (pályázó keresztneve, kutya neve, bemutatkozó)
  5. A beküldött képekre a Tükör Módszer Magyarország Facebook oldal galériájában (!), az adott képre kattintva egy like-kal lehet szavazni. Figyelem! A képre kell először kattintani és utána kedvelni azt. A szavazatokat 2020. november 27-ig várjuk. 
  6. A nyertes kiválasztása a 2020. november 27-én, 12:00-ig beérkezett fotó alatti szavazatok (like-ok) alapján történik (a pályázatokról képernyőfotót készítünk).

Javasoljuk a pályázóknak a Tükör Módszer hírlevelére való feliratkozást, mert a pályázat eredményéről hírlevélben küldünk tájékoztatást: https://kutyasuli.hu/#hirlevel

Nyeremény:

A győztes 40 000 Forint értékben kutyafotózást nyer az ország bármely pontján.

A 2. és 3. helyezettek díja pedig 10-10 kg prémium kutyatáp!

Úgyhogy kalandra fel, fényképezz, küldd el a kutyus nevét, rövid történetét!

A részletes játékszabályzatot itt találod! >>>>>