CSAPATÉPÍTŐ KUTYÁKKAL

Mint midőn ha a saját arcunkat akarjuk megnézni, tükörbe tekintünk, hogy lássuk, ugyanúgy, midőn
megismerni kívánjuk önmagunkat, a barátunkra tekintve ismerjük meg

(Arisztotelész)

Mit kell tudni a kutyás csapatépítő szolgáltatásunkról?

A bemutatócsoport gazda- kutya párosai közül többen is terápiás vizsgát tettek, így jogosultakká váltak állatasszisztált terápia folytatására. Terápiás kutyáinkkal és a Tükör Módszert felhasználva különleges tapasztalást biztosítunk céges csapatépítéseken.

Az 1-2 órás csapatépítő programon különféle játékos feladatokkal segítjük a csapattá kovácsolódást. A kutya tükröt tart az egyén és a csapat számára is, érzékenyebben jelzi a csoport összhangját, a finomításra szoruló helyzeteket, területeket, mint bármely más, nem kutyás csapatépítő foglalkozás.

Engedje, hogy terápiás kutyáink segítsenek oldani a munkahelyi konfliktusokat, rendezni a munkahelyen korábban szerzett frusztrációt, javítani a kommunikációt, oldódni a stresszt!

A feladatok révén megtudhatjátok, hogy

munkatársaiddal együtt mennyire vagytok képesek jól kommunikálni, irányítani például szavak nélkül, és visszajelzést kaptok a metakommunikációtokról.
képesek vagytok-e póráz nélkül végigvezetni a kutyát egy speciális pályán.
meg tudjátok-e őrizni türelmeteket, ha a kutya nem érti, hogy mit szeretnétek tőle?
végig tudjátok-e csinálni együtt az ügyességi játékokat?

Tegyetek együtt jót!

Amennyiben nem csak a kutyákkal, hanem a kutyákért is szeretnétek tenni a kollégáiddal, közös tevékenységgel támogatva pl. egy állatmenhelyet, ( pl. kutyaházak építésével), jelezzétek számunkra, megszervezzük ezt csapatépítés formájában!

Csapatépítő programunkra kérjen ajánlatot űrlapon! >>>

Kutyák a munkahelyen cikktár