Kék-bézs színű kutyafekhely

Leírás

A Kék-bézs színű kutyafekhely extrán kényelmes kutyaágy, amely gyönyörű színével és modern megjelenésével a lakás igazi éke lesz, a kutyád számára biztosan. :)

Hamarosan rendelhető

Ár:

Hamarosan rendelhető

Ár:

Mennyiség

- +

Kék-bézs színű kutyafekhely

A Kék-bézs színű kutyafekhely extrán kényelmes kutyaágy, amely megdobogtatja a kutyák szívét! Biztos lehetsz benne, hogy nemcsak a hideg évszakokban lesz hőn szeretett négylábúd kedvenc fekhelye! Ráadásul gyönyörű színével és modern megjelenésével a lakás igazi éke lesz, a kutyád számára biztosan. 🙂

Anyaga mindig meleg hatást kelt, a töltetnek köszönhetően pedig jó puha, felrázható, így nem tudja kifeküdni a kedvenced. A belépési magassága alacsony, így akár kölyök, vagy alacsony termetű kutya is használni tudja. Az ágy pereme vastagított és keményre tömött, így jó tartást ad az ágynak és a kutyus is támaszkodhat rajta, lehajthatja rá a fejét, így órákon át tud lustálkodni, nézelődni.

A Kék-bézs színű kutyafekhely anyaga 100% poliészter, fleece anyag. Töltete a cipzár mögött szabadon hozzáférhető, szükség szerint akár utántölthető az évek során. A ágy alján csúszásgátló korongok találhatóak, padlón vagy járólapon sem fog csúszkálni. A kutyafekhely 3 méretben elérhető, minden méretű kutyának találhatsz megfelelő alternatívát.

Ápolási javaslatok

Az ágy mosógépben tisztítható, szükség szerint kímélő programmal, maximum 30°C-on. Anyaga masszív, így sokáig nedves áttörléssel is felfrissíthető. A töltet nem mosható, így azt mosás előtt el kell távolítani.

Méretek

S – 55 × 45 cm

M – 70 × 55 cm

L – 85 x 65 cm

Nézd meg a többi kutyafekhelyünket is!

Még nem érkezett vélemény.

Légy te az első értékelő!