KISGAZDISULI

A KISGAZDISULI CÉLJA,
hogy kutyával már rendelkező és (még) nem kutyás gyerekek számára érzékenyítő foglalkozásokat kínáljon több korosztályban: az események során a felelős állattartást, a kutyák igényeit és a kutyakommunikáció alapjait ismerhetik meg a hozzánk érkező gyerekek.

Ajánlott foglalkozások:

Létszám:

Helyszín:

A foglalkozásokat a Hajógyári Kutyasulin, illetve a Népszigeti Kutyasulin kínáljuk előzetes időpontegyeztetést követően 60 percben.

Mire számíthatnak a résztvevők?

A foglalkozások kutyák nélkül, de (kihelyezett helyszínen, illetve rendezvénynapon kívül) a kutyanapközik nyitvatartási idejében érhetőek el. A hozzánk látogató gyerekekkel többek között olyan témákat járunk körbe informális pedagógiai eszközökkel, mint: mire van szüksége egy kutyának? Mit tanul a kutya a kutyaiskolában? Honnan tudjuk, ha egy kutya fél, boldog, esetleg “dühös”? Miért fontos, hogy mindig legyen a gazdánál kakizacsi? Kutyás kvízzel, kötetlen beszélgetéssel segítjük a kutyák megismerését, miközben megfigyeljük játékukat a napközi pályákon.

Kisgazdisuli alkalmak

A következő Kisgazdisulit a Hajógyári Kutyasuli FÖLD NAPJA rendezvény alkalmából és a Belvárosi Kutyafesztiválon vehetik igénybe az érdeklődők.

Amennyiben Ön is szeretné, hogy a felnövekvő nemzedék felelősen és tudatosan viszonyuljon a kutyákhoz és az állattartáshoz, szeretettel várjuk érdeklődését a hajogyari@kutyasuli.hu e-mail címen.