Vigyél Haza Alapítvány naptár 2023

Leírás

A Vigyél Haza Alapítvány naptár a 2023-as évre mindannyiunk kedvenceivel, kiváló úszóinkkal készült el. Fali és Asztali naptár is kapható.

Hamarosan rendelhető

Ár:

Hamarosan rendelhető

Ár:

Mennyiség

- +

Vigyél Haza Alapítvány naptár 2023

A Vigyél Haza Alapítvány népszerű állatvédő szervezet, mely évek óta igényes fali – és asztali naptárral buzdítja a jóérzésű állatbarátokat az árva kutyák örökbefogadására. Kiemelten fontos számukra, hogy a képeken, a maga területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassanak be, egy-egy kedves, keverék kutya társaságában. A jótékony célú naptár évente más-más gondolatra felfűzve készül el.

Idén, mindannyiunk kedvenceivel, kiváló úszóinkkal készült el 2023-es naptáruk, melyhez a Magyar Úszó Szövetség támogatását is megkapták. Az úszóválogatott tagjai mellet két úszóikon is szerepel naptárunkon. (Akik önzetlenül modellt álltak idei naptáruk lapjain: Telegdy-Kapás Bogi és Telegdy Ádám, Verrasztó Evelyn, Olasz Anna, Risztov Éva, Illés Fanni, Mihályvári-Farkas Viktória, Kós Hubi, Márton Richárd, Bohus Richárd, Cseh László és Rasovkszky Kristóf)

Idén nem csupán az élsportólókkal készült kutyás naptár témája izgalmas, de a fotós személye is különleges, hiszen a képeket Trokán Nóra készítette hozzáértéssel és önzetlenül.

A Junior Príma díjas színésznő régóta komolyan fotózik. Képeit 2021-ben a MIELŐTT című kiállításon és könyvben is nagy sikerrel mutatta be. Színésztársairól készült portrésorozata, a színpadi fellépés előtti átváltozás varázslatos és a néző számára elképzelhetetlen pillanatot rögzíti. Mikortól színész a színész és miként történik a metamorfózis? Ezt a ritka pillanatot kapják el Trokán Nóra képei. (Nóra hároméves kora óta lovagol, egyéves pulija, Lajos névre hallgat.)

A naptár készítésének hangulatát jól tükrözi az itt látható kisfilm is, melyet a fotózásokon készítettek:

Az alapítvány célja, hogy a felvételekkel kedvet csináljon az önhibájukon kívül gazdátlan állatok örökbe fogadásához.

A naptár eladásából származó bevételt, kizárólag és közvetlenül az árva állatok gyógyítására fordítják.

Az alapítványról:

A Vigyél Haza alapítvány az elmúlt évek során, hazánk egyik meghatározó állatvédő szervezetévé vált. Kiemelt feladatuk az árva és sérült kutyák gyógyíttatása és örökbeadási esélyeinek növelése. Nem csupán a több mint ezer megmentett kutya érdekében dolgoznak önkénteseik, de kreatív kampányaikkal a felelős állattartásra és az örökbefogadás fontosságára irányítják a figyelmet. Innovatív megoldásaikkal – mint például az országosan működő, ingyenes mikrochip leolvasó hálózat, a Vigyél Haza kutyakereső mobil applikáció vagy a kezdeményezésükre készült Kutyakötelesség kézikönyv – valamennyi, gazdátlan, vagy elkóborolt kutyán segítenek. Az idős, keverék kutyák elfogadására az örökbefogadás népszerűsítésére indított népszerű kampányaik a közelmúltban számos hazai és nemzetközi díjat nyertek.

A naptár mellé ha szeretnél, válassz egy könyvet is. 

Még nem érkezett vélemény.

Légy te az első értékelő!

Ezeket láttad már?