Figurás tölthető rágóka

Leírás

A Figurás tölthető rágóka három kedves mintával csábítja el kutyusodat, ráadásul megtölthető finom falatokkal, így biztosan a kedvenc játéka lesz.

Hamarosan rendelhető

Ár:

Hamarosan rendelhető

Ár:

Mennyiség

- +

Figurás tölthető rágóka

A Figurás tölthető rágóka három kedves mintával csábítja el kutyusodat, ráadásul megtölthető finom falatokkal, így biztosan a kedvenc játéka lesz. Három aranyos formában készült, a kék színű egy dínót ábrázol, a zöld egy krokodilt, a türkiz pedig egy gorillát.

A kék dínó hasa fogápoló hatású mélyedéseket és fogacskákat tartalmaz, így egy részt élvezet rágcsálni, másrészt tisztítja a fogakat, ápolja a fogínyt. A zöld krokodil már egy enyhébb mintázattal rendelkezik, de rágcsálás hatására ez is kellemesen masszírozza a kutya ínyét. Mindkét játék üreges, nagy keménységű, masszív gumiból készült. A gorilla sok apró, autógumi szerű mintát tartalmaz.

A játékok üregesek, és alul lyukasak így szinte bármilyen finomsággal megtölthetőek. Legyen ez a kedvenc tápja, vagy rágható fogkefe, biztos élvezettel rágcsálja majd ki a játék bendőjéből. Mindez egyébként nagyon jó evéslassító, és motiválja a kutyust az aktív játékra.

Tulajdonságai

  • Külső átmérő: 8cm x 11,5cm
  • Tisztítása: Langyos szappanos vízzel
  • Anyaga üreges, nagy keménységű gumi
  • Dínó, Gorilla vagy krokodil minta

Nézd meg a többi játékunkat is, hátha megtetszik még valami!

Még nem érkezett vélemény.

Légy te az első értékelő!