Fagylaltkészítő

Leírás

Ezzel a Fagylaltkészítővel szeretnénk kedveskedni kicsit a gazdiknak is, mert a tappancsos dolgoknál nincs is jobb, főleg nyáron.

Hamarosan rendelhető

Ár: 2 500 Ft

Hamarosan rendelhető

2 500 Ft

Ár: 2 500 Ft

Mennyiség

- +

Fagylaltkészítő

Ezzel a Fagylaltkészítő formával szeretnénk kedveskedni kicsit a gazdiknak is, mert a tappancsos dolgoknál nincs is jobb, főleg nyáron. Ezzel a szilikonformával két darab tappancs formájú fagylaltot készíthettek. A csomag tartozéka 50db eldobható fa pálcika is. Egyszerűen turmixgépben keverd ki a kedvenc ízedet (tejszín+gyümölcs kombináció verhetetlen) és töltsd bele a formákba amibe előtte belehelyezted a pálcikát. Így mehet is hűsölni, néhány óra múlva pedig fogyasztható. 🙂

Természetesen aki szeretné, a kedvencének is készíthet fagylaltot, hiszen alapvetően a kutyáknak is jól esik a melegben e a hűsítő finomság, sőt segít nekik lehűlni a nagy melegben. A nekik megfelelő alapanyagokat felhasználva szintén készülhet ebben a formában nekik is jutalomfalat, fagyasztott vagy hűtött. Ha a kutyád eszik nedves tápot, akár azt is le lehet neki egy ilyen formában fagyasztani (pálcika nélkül!). A zöldségek és a gyümölcsök kifejezetten jó fagylalt alapanyagok, és a legtöbbet korlátozás nélkül fogyaszthatják kutyák is. A teljesség igénye nélkül egy rövid lista, amiket lepürésítve a kedvencednek is különleges fagylaltot tudsz készíteni:

  • Alma
  • Banán
  • Sárgarépa
  • Máj
  • Túró (amennyiben kutyád jól tolerálja a laktózt)
  • Nedves táp (vízzel higítva)
  • Mogyoróvaj (hozzáadott cukor és só nélküli, natúr)

Ha úgy döntesz, háziállataidnak is készítesz egy finom fagylaltot, lehetőleg érett, édes gyümölcsöt használsz, lepürésítve fagyaszd le, más hozzávalóra nincs is szükség. A zöldségeket, gyümölcsöket kombináld nyugodtan, annál finomabb lesz a végeredmény.

Nézd meg a többi termékünket is!

Még nem érkezett vélemény.

Légy te az első értékelő!