Csinieb Őzike és Róka mintás JOH kabát - Szuka fazon XS Long méret

Leírás

A Csinieb Őzike és Róka mintás JOH kabát vízlepergető és tépőzáras nyakban és pocakban. A tépőzáraknak köszönhetően a megfelelő méretre alakítható.

Hamarosan rendelhető

Ár: 9 100 Ft

Hamarosan rendelhető

9 100 Ft

Ár: 9 100 Ft

Mennyiség

- +

Csinieb Őzike és Róka mintás JOH kabát – Szuka fazon XS Long méret

A Csinieb Őzike és Róka mintás JOH kabát egy igazán egyszerű alap kabát, semmi extra de mégis jó. Vízlepergető és tépőzáras nyakban és pocakban. A tépőzáraknak köszönhetően a megfelelő méretre alakítható. Nem kell belebújtatni a kutyát, egyszerűen feladható. A kabát külső vízlepergető anyaga a vállrészen két fényvisszaverő csíkkal van ellátva, jó láthatóságot biztosítva ezzel az esti séták biztonságáért.

Jó választás idősebb kutyusoknak, vagy olyan kutyusoknak, akik nem szeretnek öltözni vagy fájdalommal jár a lábak emelgetése. Idősebb gazdáknak, vagy ha ideiglenesen másnál van a kutya jó ez a ruha, nem igényel különösebb tapasztalatot a feladása. Gallérja jól védi a nyakat de ha úgy kényelmesebb visszahajtható.  Tépőzárral állítható mérete nyakban és pocakban, így könnyen feladható a kutyusra. Ha kutyánk nem fél a fején áthúzott ruhától, érdemes a nyaki részen fixen hagyni a tépőzárat, így csak a pocaknál kell öltözködésnél méretre állítani, így gyorsabban elkészülhettek. A Csinieb Őzike és Róka mintás JOH kabát kifejezetten szuka fazon, így jobban fedi a pocakot. A Barna alapon gyönyörű őzike és róka minták találhatóak, a belső bundás réteg pedig világosrózsaszín, ez egy igazán csajos összeállítás!

Rétegek: Külső vízlepergető anyag, belül nyírott bunda réteg.

Kézzel készített, magyar termék.

A méretről

A kisebb törpe tacskók (kb. 6-7 kg)  kedvence az XS LONG méret, mert kifejezetten a hosszú de karcsú testükre lett tervezve. Minden részletét úgy alakították ki, hogy jól fedje a testüket, kényelmes legyen és végig érjen a hátukon a ruha. Tudjuk mennyire szeretik a meleget a tacsik és hogy náluk már szeptember elsejétől megkezdődik a tacskó tél! A lent megadott méretek a ruhák méretei, tehát ha a körméretben pont ekkora a kutyusod vagy kisebb akkor lesz tökéletes a ruha.

  • Hát hossza: 35 cm
  • Mellkas körméret: 48 cm
  • Nyak 1: 32 cm
  • Nyak 2: 28 cm

Tulajdonságai

  • Szuka fazon
  • XS Long méret
  • Fényvisszaverő csíkkal ellátva a vállaknál
  • Tépőzáras nyakban és hasnál
  • Vízlepergető anyag
  • Kézműves, magyar termék

Nézd meg a többi Csinieb kabátot is!

Még nem érkezett vélemény.

Légy te az első értékelő!