Csinieb Francia bulldog mintás nyakörv és póráz szett

Leírás

A Csinieb Francia bulldog mintás pórázai és nyakörvei népszerű magyar termékek!

Hamarosan rendelhető

Ár: 8 800 Ft

Hamarosan rendelhető

8 800 Ft

Ár: 8 800 Ft

Mennyiség

- +

Csinieb Francia bulldog mintás nyakörv és póráz szett

A Csinieb Francia bulldog mintás pórázai és nyakörvei népszerű magyar termékek! A Csinieb termékei gyártásánál nagy hangsúlyt fektet az alapanyagok és a munka minőségére. Fontos számukra, hogy tartós terméket készítsenek, mely kedvencednek kényelmes és nem utolsó sorban divatos és vidám. Ne kényszerből vásárolj, hanem mert megszereted termékeinket és nem bírsz betelni velük!

A Csinieb Francia bulldog mintás nyakörv klasszikus erős műanyag csattal záródik, feszes fém csúszóval és jó minőségű karikával van ellátva. Erősített duplán rögzített varrásokkal, hogy kedvenced biztonsággal sétálhasson. Mérete állítható a csúszó segítségével. Mintája vidám, menő és nagyon divatos. Sétáljatok lehengerlően stílusos termékeinkben és legyetek a legmenőbbek a környéken! A nyakörv S-es méret, azaz 30-45 cm között állítható.

A hozzá illő póráz M-es méret, 2,5 cm széles és 120 cm hosszú. A póráz fogója bélelt, így biztos fogást biztosít és kényelmes egyben.

Méretválasztási tippek

Mérd le kutyusod nyak körméretét és válaszd ki azt a méretet aminek a méret cm szerinti intervallumába közepre esik, így még kisebbre és nagyobb méretre is tudod majd állítani. Ha kölyök azaz növendék kutyusod van, akkor méret választásnál praktikus, ha a megadott legkisebb méret egyezik meg kutyusod mért nyak körméretével, így még bőven lazábbra tudod majd állítani, ahogy nőni fog majd. Tehát a gyakorlatban, ha a kutyád nyak körfogata körülbelül 35-40 cm közé esik, nektek való ez a szett. Kölyökkutyák esetében pedig 30 cm-es nyakkörfogattal érdemes ezt a nyakörvet választani.

Tulajdonságai

  • A nyakörv erős műanyag csattal van ellátva
  • Feszes fém csúszóval és karikával készül
  • Erős, duplán rögzített varrás
  • Méretek:
    • Nyakörv: S – 30-45cm között állítható
    • Póráz: M –  120 cm hosszú, 2,5 cm széles

Nézd meg a többi sétához szükséges termékünket is:
Pórázok, Nyakörvek, Hámok

Még nem érkezett vélemény.

Légy te az első értékelő!