Aljszőr kiszedő kombinált fésű

Leírás

Az Aljszőr kiszedő fésű egyedi megoldást alkalmaz kutyád szőrének ápolására. Forgó feje van, amely kétféle fésűt tartalmaz.

Hamarosan rendelhető

Ár: 6 500 Ft

Hamarosan rendelhető

6 500 Ft

Ár: 6 500 Ft

Mennyiség

- +

Aljszőr kiszedő kombiált fésű

Az Aljszőr kiszedő kombinált fésű egyedi megoldást alkalmaz kutyád szőrének ápolására. Forgó feje van, amely kétféle fésűt tartalmaz. Az egyik fej a bunda fésülésére, a másik fej pedig a régi, elhalt szőrzet eltávolítására, vágására szolgál. Az első fej hosszabb fogakat tartalmaz ritkább elrendezésben, míg a másik furminátor szerű, rövid, sűrű fogakkal van ellátva.

Ez a fésű ideális régi, elhalt szőrzet kifésülésére, vagy vastag bunda megritkítására. A kutyád bundája azonnal új fényt nyer és egészségesebbnek tűnik majd. Hosszú távú előnye, hogy használata során csökkenti a szőrhullást, ezáltal segít tisztán tartani az otthonod, valamint gátolja az allergének terjedését is. Nem vágja vagy károsítja kedvenced szőrét vagy bőrét.

Az Aljszőr kiszedő kombinált fésű főként hosszú szőrű kutyák számára lett kifejlesztve, de bármilyen szőrzeten használható, minden kutyus számára igazi kényeztetés lesz a fésüléssel töltött idő.

A fésű mérete: 10cm x 20cm

Nézd meg a többi termékünket is!

Még nem érkezett vélemény.

Légy te az első értékelő!