PULLER

Mi a Puller?

A Puller egy relatív fiatal kutyás sportág, mely kifejezetten a városi kutyatartók igényeire lett kifejlesztve. Két karikával, azaz puller eszközzel fizikai és mentális lefárasztást biztosíthatunk kedvenceinknek. A hobbi szintű gyakorláshoz a csoportos foglalkozások folyamatos inspirációt biztosítanak, de igény szerint versenyfelkészítést is vállalnak oktatóink.

Mi történik a Puller foglalkozásokon?

Az edzéseken a kutyák teljes testét átmozgatjuk: kíméletesen, fokozatos terheléssel és a feladatokat a kutyára szabva dolgozik a gazda, oktatói irányítás mellett. A két karikát részben gurítva, a kutya zsákmányösztönét kihasználva alkalmazzuk, részben pedig ugró feladatok végrehajtására használjuk. Utóbbaknál nem kell magasra ugrania a kutyáknak és bármely, egészséges, már kifejlett méretét elért ebnek élvezetes gyakorlatok ezek. Egy-egy alkalommal csupán rövid ideig dolgoznak a kutyákkal gazdáik, de egymás megfigyeléséből is folyamatosan tanulnak.

A Tükör Módszeres Puller foglalkozások különlegessége, hogy oktatóink szükség esetén kézbentarthatóságot, illetve ösztönkontrollt célzó feladatokat is javasolnak. Így a gazda-kutya együttműködés a legmagasabb szintre lép, míg kedvenceink élvezettel, játékos formában tanulhatnak.

Mire van szükség a részvételhez?

A Puller foglalkozások kis csoportban zajlanak. Opcionálisan alapozó tanfolyam is indul, így mindenki a számára megfelelő tanfolyami vagy alkalmi bejelentkezéses módot is el tudja érni nálunk. A pullereket, tehát a speciális anyagból készült karikákat, az első foglalkozások során korlátozott számban és méretválasztékban oktatóink biztosítják.

Amennyiben nem találsz ezen az oldalon tanfolyamot, akkor keress rá ezen a linken listázva az aktuális életmódprogramokra, vagy lépj kapcsolatba az általad kiválasztott Kutyasulival és érdeklődj telefonon!

Puller alkalmak

Jelenleg nem indul tanfolyam
KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN KÉSŐBB!

Puller alapozó tanfolyamok

PULLER WORKSHOP a Hajógyári Kutyasulin

PULLER WORKSHOP
21.000 Ft
2024. 04. 20.
Dancsó Ágnes
Hajógyári Kutyasuli