ÖSZTÖNKONTROLL TRÉNING SZEMINÁRIUM

Napjainkban a kutya már az emberi családban él, ide hozza be ösztönlényét, ösztönenergiáit. Így a mai családi kutyatartóknak fontos feladata felismerni a kutya lényének szükségleteit és azt a családi környezetben is kielégíteni. A nem helyesen felállított életmód számos betegség oka, viselkedési zavar forrása. A tudatos ösztönenergia levezetéssel sokat tehetünk kutyánk egészségért. Egy 15 perces jól célzott és tudatosan felépített program akár hatékonyabb lehet, mint egy másfélórás együttlét.

Mit kell tudni az Ösztönkontroll tréninről?

Egyes kutyákat nehéz lendületbe hozni, vagy könnyen elveszítik a kedvüket tevékenységek közben. Más kutyáknál az okozza a gondot, hogy amikor „ösztönbe” kerülnek, gazdájuk elveszíti felettük a kontrollt.

Mi lehet a megoldás?

A hatékony energia levezetés! Ennek kulcsa a magas motivációs, és energiaállapot elérése, a kézbentarthatóság fenntartása mellett. Minden látszólagos nehézsége ellenére kivitelezhető feladat!

A szemináriumon a Tükör Módszer kutatásának életmód programokhoz kifejlesztett különleges technikáival (lásd a részletes tájékoztatóban) ismerkedhetnek az érdeklődő gazdik. Az Ösztönkontroll tréning szemináriumot Korom Gábor, a Tükör Módszer alapítója tartja.

A gyakorlati foglalkozásokra saját kutyát lehet hozni, de ezt előre jelezni kell a tanfolyami szervezőnek, hogy a programot előre megtervezhessük. A részvételnek nincsenek szakmai feltételei, minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Ízelítő a szeminárium témáiból:

a kutya ösztönélete
az ösztönadottságok fejlesztése – bujkáló ösztönök
az ösztönprés
az „ösztönkorbács”
az ösztönkifáradás
az energiakeringés fizikai szimptómái
az energiaáramlás blokkolásának élettani hatásai
az ember ösztönlénye
az emberi hatások a kutya lényében
tudatosítási technikák
szituációs felkészítés
ösztönkontroll tréning az „életmód” szempontjából