KUTYÁS TÁBOR

Egyedülálló tóparti környezetben, kutyás programokkal, közösségépítő játékokkal, bulikkal, előadásokkal várunk Titeket nyaranta, egy-egy hétre.

Minden tábori napnak egy-egy budapesti iskola a házigazdája, akik a programról, játékokról és foglalkozásokról, közösségi eseményekről gondoskodnak, ízelítőt adva ezzel iskoláik szakmai felkészültségéről, szervezőkészségéről, oktatóik rátermettségéről.

Soron következő tábor időpontja és helyszíne

A CoVid járvány miatt a 2020. évi tábor elmarad, következő tábor: 2021. nyara.

Mit kell tudni a táborról?

Napijegy:

A sátras nem egész héten táborozóknak, illetve a napi látogatóknak 7 000 Ft/kutya a kutyajegy napidíja. Kutyajegyet minden a látogatónak meg kell váltania, akkor is ha nem alszik a Táborban!

Sátras foglalások esetén 2500 Ft/fő/éjszaka a napi szállás díja, érdemes előre foglalni, a sátorhelyek limitált száma miatt. A kempingnek nincs közös konyhája, csak közös fürdő áll rendelkezésre. A sátrat (és lakókocsit) mindenki maga hozza. Sátorral (és lakókocsival) lehet jönni kevesebb éjszakára is. A sátorhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Sátrasok esetében kiemelten fontos, hogy a kutyának legyen egy fix, zárható helye, boxa!

Kutyajegy:

Magában foglalja a kutyastrand használatát és a kutya belépését, szállását a tábor területére és a kutyás programokon való részvételt.

Hetijegy:

A kutyajegy díja 25 000/kutya/hét, melyben benne van a belépés, strand használat és a kutyás programokon való részvétel.

A kutya fürdetésére 2 helyen lesz lehetőségünk, a táborhoz kapcsolódó strandon, amit kizárólag mi használhatunk, magunk és négylábú társaink fürdésére, illetve a kutyás strandon, ami a nagyközönség számára is nyitva áll, és ami 50 m-re található a mi saját fürdőterületünktől.

Ha csak egy-egy napra van időd velünk tartani, válaszd a kedvenc életmód programjaidat kínáló napokat!

Étkezés:

A táborban van lehetőségünk ebédet, vacsorát rendelni a közeli étteremből, amit minden nap kiszállítanak és kényelmesen el tudunk fogyasztani a kemping éttermének teraszán. A kemping területén működő büfé étlapján reggeli ételek és frissensültek szerepelnek, illetve a tábor idejére beszállító étterem heti menü, illetve á la carte kínálatából tudunk válogatni. A rendeléseiteket előre is összeállíthatjátok a májusban közzétett étlap alapján.

Közösségi konyha nincs a kemping területén, de a sátrasoknak fenntartott kisházban lesz lehetőség a konyha használatára.

Regisztálni a szálláshelyre tudtok, jelezve a veletek érkező kutyák számát.

Faház:

21.000 Ft/fő/hét. Faházban helyet csak 6 éjszakára lehet foglalni, kevesebbre nem, így faházas foglaláshoz csak hetijegy váltható a kutyáknak. Csak teljes létszámmal foglalható egy-egy faház! (nagy faház 4 fő – kis faház 3 fő)

8 db nagyobb, 4 személyes ház van, ahol 2×2 szoba, ez inkább alkalmas a társaságok, párok elszállásolására. A 7 db kisebb faház a családoknak alkalmasabb, ahol egy 2 ágyas különszoba és egy földszinti kanapéágy áll a rendelkezésünkre. A faházakban közösségi tér és alap felszereltségű konyha várja a táborozókat.

A további információkkal (faházak átvétele, sátrazók érkezésének ideje, kutyás foglalkozások, tábori programok, tábordíjak befizetésének ideje és helye stb.) később jelentkezünk. Ha kérdésetek lenne, e-mailben válaszolunk, írjatok a tabor@kutyasuli.hu-ra!


Ízelítő a tavalyi tábor programjaiból:

Kedd

8:00 – Trieball
9:00 – Engedelmes
10:00 Ebation

Déutáni programok:
Coursing
SUP (egy próbakör max 15 ember)

Szerda

7:30 – Kocogj a Kutyáddal
KAF – Kutyás akadály felkészítő
8:00 – ÖKT
10:00 – Engedelmes

Délutáni programok:
Kutyás kalandtúra, ügyességi feladatok
Coursing
Mantrailing

Csütörtök

9:00 – Kutyafitnesz
10:00 – Agility

Délutáni programok:
Vizes játékok
Előadás – Rövid összefoglaló az elmúlt év kutya kutatásairól

Péntek

8:00 – Mantrailing
9:00 – Ebathlon
10:00 – Kreatív játékok

Délutáni programok:
Ügyességi
ÖKT
Vizes játékok

Szombat

8:00 – Mantrailing
9:00 – Ebathlon
10:00 – Ügyességi

Délutáni programok:
Kreatív játékok
Vizes játékok

Kedvezmények és regisztráció

A Hetijegy-regisztráció érvényességéhez szükséges fejenként 21 000 Ft előleg befizetése, a regisztrációtól számított 14 napon belül. Az előleg gyermekek esetében 10.500 Ft.

Regisztrációtok az előleg befizetésével válik véglegessé. Az előleget átutalással az alábbi számlaszámra tudjátok befizetni, ahol tüntessétek fel a közleményben, hogy Kutyás Tábor 2020, illetve a nevet amin regisztráltok. Faházanként 1 összegben tudjuk fogani az utalásokat, a regisztrációkor megadott kapcsolattartó neve alatt! Tükör Módszer Kft., Otp Bank 11742348-21454459.

Hozd magaddal!

A táborba csak egészséges, jól szocializált kutyát lehet hozni! Tüzelő szukával nem lehet jönni!

A kutyája ürülékét mindenki köteles felszedni, ehhez az eszközöket hozzátok.

Sátrasok esetében kiemelten fontos, hogy a kutyának legyen egy fix, zárható helye, boxa! Különösen ajánlott sátrasoknak és olyan faházasoknak, akik sok kutyával lesznek egy házban.

Kérjük, hogy oltási könyv mindenkinél legyen, a kutyák rendelkezzenek az érvényes kötelező oltásokkal. (Az oltási könyveket a regisztráláskor ellenőrizzük, e nélkül nem áll módunkban a kutyát beengedni a táborba!)

Javasoljuk, hogy a kutyára tegyetek bilétával ellátott nyakörvet a gazda telefonszámával.

Mindenképp érdemes kullancs és szúnyog elleni védelemmel készülni. Mivel a kutyák minden nap tudnak úszni, lehet érdemes spot on formájában használni ezeket.

Akinek kullancs elleni nyakörve van, kérjük úsztatásnál vegye le, ha az a halakra mérgező, és a nyakörv hatását is csökkenti.

Helyszín

A google térképen végcélnak a pontos helyet jelöltük be: Ide várunk Titeket!

A további információkkal (faházak átvétele, sátrazók érkezésének ideje, kutyás foglalkozások, tábori programok, tábordíjak befizetésének ideje és helye stb.) később jelentkezünk. Ha kérdésetek lenne, e-mailben válaszolunk, írjatok a tabor@kutyasuli.hu-ra!