Kutyaovi – Népsziget 2024.07.17. (szerda)

A foglalkozáson való részvételhez kérjük, jelentkezzen be a honlapon keresztül, mellyel segíti munkánkat a biztonságos létszámú csoportok kialakításához.

Amennyiben mégsem tud részt venni a foglalkozáson, de már regisztrált, kérjük, jelezze nekünk a +36/30 942-5889 telefonszámon vagy a nepsziget@kutyasuli.hu e-mail címen.

Az ovi kedvezőtlen időjárás mellett sem marad el, amennyiben mégis lemondani kényszerülünk, értesítjük a jelentkezőket.

A helyszíni regisztráció (bejelentkezés ellenőrzése + fizetés) 18:50-kor kezdődik. Kérjük, időben érkezzenek!

Amire szüksége lesz: oltási könyv (1. alkalommal) • textil vagy bőr nyakörv/hám • póráz • extra jó jutalomfalat • itató tál • esetleg klikker

Tipp: A jutalomfalat legyen apró és könnyen elfogyasztható. Pl.: főtt husi, párizsi, virsli, sajt, bacon, sonka.
A kutya a foglalkozás után kapjon csak reggelit; ennek egészségügyi okai is vannak, nagy szaladgálásokban fog részt venni.

Az első alkalom ingyenes!
Ezt követően 1 alkalom: 2.500,- forint /// 5 alkalmas bérlet: 11.500,- forint /// 10 alkalmas bérlet: 22.500,- forint.
A megvásárolt bérletek fel nem használt alkalmait a kiállítástól számított 1 éven belül beszámítjuk 2.000 ft/alkalom áron az alapfokú tanfolyam árába.

Helyszín

Népszigeti Kutyasuli
Bp. IV. Zsilip utca 2/c.
Tanfolyammal kapcsolatos kérdés esetén:
zsuzsanna.zfekete@gmail.com
+36309425889
Magassy Zsuzsanna
További helyszínek

Időpont

szerda 19:00-20:00
További időpontok

Foglalkozás díja

2.500/Alkalom Ft
A feltüntetett árak bruttó árak és Forintban értendőek

Iskoláinkban kiemelkedő szerepet tulajdonítunk az örömteli, játékos korai élményeknek. Az ovi szemlélete szervesen illeszkedik a Korom Gábor vezetésével kidolgozott Tükör Módszer Felnőtt Programhoz és a szerzői oltalom alatt álló, a világon elsőként használt TM Kölyökkutya Programhoz®. Az oviban segítünk kiaknázni azt a későbbiekben nem pótolható, fantasztikus lehetőséget, amit a szivacs korszak, kölyökkutyád végtelen kíváncsisága ad neked. Fontos számunkra, hogy a kiskutyák, és a gazdák is a legjobb élményekkel távozzanak az egyórás foglalkozásokról. A kölykök játék közben tanulják meg a közösség szabályait, és az új ingerek hatására bizony jól elfáradnak a végére. Ha pedig ráéreztek az ízére, és még többet szeretnétek tanulni, az ovi a lehető legjobb kísérője a Kölyökkutya-tanfolyamnak és tökéletes alapja a Felnőtt Program Alapfokú tanfolyamának.

Problémamegoldási javaslatok

Nem tudja még jól a nevét? Zavar, hogy húz a pórázon? Mit csináljak, ha még nem szobatiszta? Hogy hagyjam egyedül? Hova vihetem sétálni? El merjem engedni? Nem fogják bántani a nagyok? Hogy akadályozom meg, hogy felszedjen mindenfélét a földről? Mit tegyek, ha elszalad tőlem? Miért játszik durván? Jó-e ha felugrál? Hogy ne féljen bizonyos helyzetektől, dolgoktól, személyektől? Hogyan kerüljem el az otthoni rongálást?

Tematika

Az ovi tematizált, de nem tanfolyami rendszerben zajlik, bármikor lehet csatlakozni és a részvétel gyakorisága is tetszőleges. A megfelelő szocializációs és a tanítási alapok megteremtéséhez a szivacskorszakban a legalább 5, de lehetőség szerint 10 alkalmon való részvételt ajánljuk.
A foglalkozások főbb témái: Egészséges kötődés megteremtése _ A családban elfoglalt hely _ Sikeres behívás mente _ Klikkeres tanítási alapok _ Ingerszoktatás, ismeretlen helyzetek _ Kutyás etikett: jólneveltség emberekkel, kutyákkal _ Hatékony öngátlás kialakítása _ Megfelelő motiváció létrehozása _ Szeparációs szorongás megelőzése _ A jó játék elmélete és gyakorlata _ Pihenés fontossága, boxhoz szoktatás _ Kommunikációs zavarok elkerülése _ Ismerkedés az alapgyakorlatok tanításával _ Az otthoni együttélés szabályai _ Szocializáció oktatói felügyelet mellett.

Jelentkezési feltételek

A kiskutya betöltötte a 3 hónapos kort, de 7 hónaposnál fiatalabb. Állatorvos által közösségbe engedett, rendelkezik a megfelelő oltásokkal: két kombinált oltása van (a második után legalább 10 nap teljen el, hogy a kölyök rendelkezzen a parvo és szopornyica elleni védettséggel). 4 hónapos kor felett kérjük a veszettség elleni igazolás bemutatását is.

Szakmai felkészültség

A kölyökkutya képzésben nálunk nagy gyakorlattal rendelkező, tapasztalt oktatókkal találkozol.

A TM innováción alapuló órák menete tekintettel van a résztvevők igényeire és ismereteire.

A csoportbontás mindig igazodik a kutyusok korához, méretéhez, temperamentumához és érzékenységéhez, hogy mindenki személyre szabott szakmai figyelmet kapjon.

A két legfontosabb szempontunk: legyen támogató, elvárások nélküli környezet, és minden óra kézzelfogható, látható fejlődést hozzon.

Akik minket választottak
Hozd magaddal!

Klikker

Jutalomfalat

Itatótál

Oltási könyv

További tanfolyamok

Kutyaovi - Rákoscsaba

Kutyaovi
2.500 Ft/Óra
szombat, vasárnap 7:30
Rákoscsabai Kutyasuli

Kutyaovi Hajógyári /07.16. kedd

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft
2024. 07. 16.
Dióssy Kati
Hajógyári Kutyasuli

Kutyaovi-Kőbánya szerda

Szocializáció, játék, tanulás
2.500 Ft
2024. 07. 17.
Kőbányai Kutyasuli

Kutyaovi – Népsziget 2024.07.17. (szerda)

szerda 18:50-20:00
2.500 Ft/Alkalom
szerda 19:00-20:00
Népszigeti Kutyasuli

Kutyaovi – Őrmező 2024.07.18., csütörtök

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft/Alkalom
csütörtök 18:30-19:30 között
Őrmezői Kutyasuli

Kutyaovi-Kőbánya vasárnap

Szocializáció, játék, tanulás
2.500 Ft
2024. 07. 21.
Kőbányai Kutyasuli

Kutyaovi – Népsziget 2024.07.21. (vasárnap)

vasárnap 18:50-20:00
2.500 Ft/Alkalom
vasárnap 19:00-20:00
Népszigeti Kutyasuli

Kutyaovi Hajógyári /07.23. kedd

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft
2024. 07. 23.
Dióssy Kati
Hajógyári Kutyasuli