Kutyaovi Hajógyári /11.28.kedd

Keresd a “Jelentkezés” gombot alább. Várunk téged és négylábú társadat szeretettel!
VÁR A HAJÓGYÁRI KUTYASULI KUTYAOVIJA!

Kérjük, hogy ha valami oknál fogva mégsem tudsz eljönni a foglalkozásra, de már regisztráltál, jelezd nekünk: [email protected]

FONTOS!
2023. január 2-től a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlési határozata alapján, a K-híd melletti parkolón túl behajtási engedélyhez kötött a Hajógyári-szigeten történő autós közlekedés.
A Hajógyári Kutyasuli vendégei az ELSŐ ovi vagy napközi alkalommal ingyenesen megkapják ezt az engedélyt, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen vagy telefonon (+36706059747) és kövesd a visszaigazoló e-mailben kapott tájékoztatást, ha autóval szeretnél hozzánk érkezni: tudunk behajtási engedélyt igényelni részedre, de ennek átfutási ideje min.2 munkanap.

 

Helyszín

Hajógyári Kutyasuli
1033 Budapest, Hajógyári-sziget hrsz. 23796/58
[email protected]
+36305405363
Dióssy Kati
További helyszínek

Időpont

2023. 11. 28.
Kedd: 19:00-20:00
További időpontok

Foglalkozás díja

2.500 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak és Forintban értendőek
Már nem lehet jelentkezni

Iskoláinkban kiemelkedő szerepet tulajdonítunk az örömteli, játékos korai élményeknek. Az ovi szemlélete szervesen illeszkedik a Korom Gábor vezetésével kidolgozott Tükör Módszer Felnőtt Programhoz és a szerzői oltalom alatt álló, a világon elsőként használt TM Kölyökkutya Programhoz®. Az oviban segítünk kiaknázni azt a későbbiekben nem pótolható, fantasztikus lehetőséget, amit a szivacs korszak, kölyökkutyád végtelen kíváncsisága ad neked. Fontos számunkra, hogy a kiskutyák, és a gazdák is a legjobb élményekkel távozzanak az egyórás foglalkozásokról. A kölykök játék közben tanulják meg a közösség szabályait, és az új ingerek hatására bizony jól elfáradnak a végére. Ha pedig ráéreztek az ízére, és még többet szeretnétek tanulni, az ovi a lehető legjobb kísérője a Kölyökkutya-tanfolyamnak és tökéletes alapja a Felnőtt Program Alapfokú tanfolyamának.

Problémamegoldási javaslatok

Nem tudja még jól a nevét? Zavar, hogy húz a pórázon? Mit csináljak, ha még nem szobatiszta? Hogy hagyjam egyedül? Hova vihetem sétálni? El merjem engedni? Nem fogják bántani a nagyok? Hogy akadályozom meg, hogy felszedjen mindenfélét a földről? Mit tegyek, ha elszalad tőlem? Miért játszik durván? Jó-e ha felugrál? Hogy ne féljen bizonyos helyzetektől, dolgoktól, személyektől? Hogyan kerüljem el az otthoni rongálást?

Tematika

Az ovi tematizált, de nem tanfolyami rendszerben zajlik, bármikor lehet csatlakozni és a részvétel gyakorisága is tetszőleges. A megfelelő szocializációs és a tanítási alapok megteremtéséhez a szivacskorszakban a legalább 5, de lehetőség szerint 10 alkalmon való részvételt ajánljuk.
A foglalkozások főbb témái: Egészséges kötődés megteremtése _ A családban elfoglalt hely _ Sikeres behívás mente _ Klikkeres tanítási alapok _ Ingerszoktatás, ismeretlen helyzetek _ Kutyás etikett: jólneveltség emberekkel, kutyákkal _ Hatékony öngátlás kialakítása _ Megfelelő motiváció létrehozása _ Szeparációs szorongás megelőzése _ A jó játék elmélete és gyakorlata _ Pihenés fontossága, boxhoz szoktatás _ Kommunikációs zavarok elkerülése _ Ismerkedés az alapgyakorlatok tanításával _ Az otthoni együttélés szabályai _ Szocializáció oktatói felügyelet mellett.

Jelentkezési feltételek

A kiskutya betöltötte a 3 hónapos kort, de 7 hónaposnál fiatalabb. Állatorvos által közösségbe engedett, rendelkezik a megfelelő oltásokkal: két kombinált oltása van (a második után legalább 10 nap teljen el, hogy a kölyök rendelkezzen a parvo és szopornyica elleni védettséggel). 4 hónapos kor felett kérjük a veszettség elleni igazolás bemutatását is.

Szakmai felkészültség

A kölyökkutya képzésben nálunk nagy gyakorlattal rendelkező, tapasztalt oktatókkal találkozol.

A TM innováción alapuló órák menete tekintettel van a résztvevők igényeire és ismereteire.

A csoportbontás mindig igazodik a kutyusok korához, méretéhez, temperamentumához és érzékenységéhez, hogy mindenki személyre szabott szakmai figyelmet kapjon.

A két legfontosabb szempontunk: legyen támogató, elvárások nélküli környezet, és minden óra kézzelfogható, látható fejlődést hozzon.

A tanfolyam oktatója
Dióssy Kati
Akik minket választottak
Hozd magaddal!

Klikker

Jutalomfalat

Itatótál

Oltási könyv

További tanfolyamok

Kutyaovi - Rákoscsaba

Kutyaovi
2.500 Ft/Óra
szombat, vasárnap 8:00
Rákoscsabai Kutyasuli

Kutyaovi Hajógyári /11.28.kedd

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft
2023. 11. 28.
Dióssy Kati
Hajógyári Kutyasuli

Kutyaovi – Népsziget 2023.12.02. szombat

szombat 8:50-10:00
2.500 Ft/Alkalom
szombat 9:00-10:00
Népszigeti Kutyasuli

Kutyaovi - Kőbánya szombat

Kutyaovi
2.500 Ft/Óra
2023. 12. 02.
Kőbányai Kutyasuli

Kutyaovi – Őrmező 2023.12.02., szombat

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft/Alkalom
szombat, 9-10 óráig
Őrmezői Kutyasuli

Kutyaovi – Népsziget 2023.12.03. vasárnap

vasárnap 8:50-10:00
2.500 Ft/Alkalom
vasárnap 09:00-10:00
Népszigeti Kutyasuli

Kutyaovi - Kőbánya vasárnap

Kutyaovi
2.500 Ft/Óra
2023. 12. 03.
Kőbányai Kutyasuli

Kutyaovi – Őrmező 2023.12.03., vasárnap

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft/Alkalom
vasárnap, 9-10 óráig
Őrmezői Kutyasuli

Kutyaovi Hajógyári /12.05.kedd

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft
2023. 12. 05.
Dióssy Kati
Hajógyári Kutyasuli