Kutyaovi Hajógyári / 08.23., kedd

Keresd a “Jelentkezés” gombot alább. Várunk téged és négylábú társadat szeretettel!

Kérjük, hogy ha valami oknál fogva mégsem tudsz eljönni a foglalkozásra, de már regisztráltál, jelezd nekünk: [email protected]

Az első alkalom ingyenes /// 3.000 forint/alkalom /// 5 alkalmas bérlet 12.500,- /// 10 alkalmas bérlet 25.000,- forint.

Helyszín

Hajógyári Kutyasuli
1033 Budapest, Hajógyári-sziget hrsz. 23796/58
[email protected]
+36305405363
Dióssy Kati
További helyszínek

Időpont

2022. 08. 23.
Kedd: 19:00-20:00
További időpontok

Foglalkozás díja

3.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak és Forintban értendőek

Minden kutyának ajánljuk, a nagyon félős, illetve a várhatóan domináns kutyáknak kötelező! Bármikor lehet csatlakozni, az óvoda nem tanfolyami rendszerben zajlik és a részvétel gyakorisága is tetszőleges. A foglalkozásokat itt is több csoportban tartjuk, a kutyák mérete, kora, temperamentuma és érzékenysége alapján.

A Tükör Módszer budapesti iskoláiban kiemelkedő szerepe van a korai élményeknek, így a Kutyaovinak és a Kölyökkutya-tanfolyamnak. Ez az időszak egybeesik a kölyökkutyák oltási programjával, mellyel kapcsolatban arra kérünk, hogy bármilyen foglalkozásra érkeznél, először konzultálj állatorvosoddal, hogy felelősen dönthessél és lásd, ti pontosan milyen oltási programot követtek, mehet-e már kis kedvenced közösségbe.

Hazánkban az állatorvosi praxisok között eltérés fordulhat elő az oltások időpontjával kapcsolatban, de mi arra kérünk, hogy az alábbiakra figyelj:

    • Kiskutyád mindenképpen rendelkezzen  PARVO és SZOPORNYICA ellen védettséggel. Ezek aktív betegségek, melyek jelen vannak Magyarországon és komoly következményekkel járhat egy-egy megbetegedés.
    • 4 hónapos kor alatti kutyáknál legalább 2 kombinált oltás meglétét kérjük, és mielőtt ellátogattok hozzánk, legalább 10 nap teljen el a második oltás után, hogy az kifejthesse hatását.
    • 4 hónapos kor felett minden kölyökkutyától kérjük a veszettség elleni igazolást is.

Köszönjük, hogy te is felelős kutyatartó vagy és figyelsz a betegségek megelőzésére!

Jelentkezési feltételek

A kiskutya betöltötte a három hónapos kort, de hét hónaposnál fiatalabb, és rendelkezik a megfelelő oltásokkal.

Mit kell tudni a kutyaoviról?

A városi kutyatartás első problémái már a kölyökkutya családhoz kerülésével megkezdődnek. Hova vihetem sétálni? El merjem engedni? Nem fogják bántani a nagyok? Felszed mindenfélét a földről, ráadásul el is szalad tőlem, mit tegyek? Ezek, és más hasonló kérdések merülnek fel a gazdákban. A bizonytalan gazdit a kutya sem veszi komolyan, egyre kevésbé követi, fogad szót neki. A kutyaovi egyik legfőbb célja, hogy a gazdákat még a problémák kialakulása előtt megtanítsuk az egészséges rangsor felállítására, a kiskutya helyes nevelésére.

A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban szereznek, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel, a saját tempójukban, semmit sem erőltetve. Játék közben tanulják meg a közösség szabályait, a kommunikáció formáit, hogy mekkora erejük van, mi az, ami már fáj a másik kutyának, stb. Ehhez a korai szocializációhoz és ingerhez szoktatáshoz nyújtunk szakértői felügyeletet, segítséget. Az alap gyakorlatokkal is elkezdünk ismerkedni, és ezzel felkészítjük a kutyát a későbbi iskolai foglalkozásokra.

A tanfolyam oktatója
Dióssy Kati
Hozd magaddal!

Klikker

Jutalomfalat

Itatótál

Oltási könyv

További tanfolyamok

Kutyaovi - Rákoscsaba-Augusztusban heti egyszer lásd. AKTUÁLIS

Kutyaovi
2.000 Ft/Óra
szombat, vasárnap 8:00
Rákoscsabai Kutyasuli

Kutyaovi - Kőbánya - Augusztusban heti egyszer lásd. AKTUÁLIS

Kutyaovi
2.000 Ft/Óra
szombat, vasárnap 9:00
Sáfrány Annamária Flóra
Kőbányai Kutyasuli

Kutyaovi HÉTKÖZNAP - Kőbánya - Augusztusban heti egyszer lásd. AKTUÁLIS

Kutyaovi
2.000 Ft/Óra
szerda 17:00
Sáfrány Annamária Flóra
Kőbányai Kutyasuli

Kutyaovi Hajógyári / 08.23., kedd

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
3.000 Ft
2022. 08. 23.
Dióssy Kati
Hajógyári Kutyasuli

Kutyaovi Hajógyári / 08.30., kedd

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
3.000 Ft
2022. 08. 30.
Dióssy Kati
Hajógyári Kutyasuli

Kutyaovi – Népsziget 2022.09.04. vasárnap

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött!
2.500 Ft/Alkalom
vasárnap, 9-10 óráig
Népszigeti Kutyasuli