KIKVEZ 2. - oktatóképzés a Tükör Módszer jegyében

A KIKVEZ II arról szól, hogy a Tükör Módszer fogalmaival miképpen értelmezhető a kutya-gazda viszonya.

A képzés fontos feladata, hogy bevezessen a későbbi közös munkához nélkülözhetetlen közös nyelv és fogalom rendszerbe, az azonban kiemelt célunk, hogy a módszer fogalmairól élő tudást adjunk. 

Milyen lehetőségei vannak a gazdának a változtatásra, milyen folyamatban van éppen és ebben mi a következő lépés.

A tanfolyam a saját kutyával való viszony mélyebb értelmezésében és az oktatói fejlődésben is kiváló segítséget ad. 

Előadók a Tükör Módszer alapítói és a budapesti Tükör sulik vezető oktatói lesznek.

Lesz kiscsoportos munka, előadás és interaktív rész is a képzés alatt.

Témák: 

Időpont: Elméleti képzés 6×8 órában.

2021. szeptember 10.-11.-12. (péntek/szombat/vasárnap)

2021. szeptember 03.-04.-05. (péntek/szombat/vasárnap)

Helyszín: Népszigeti Kutyasuli

 

A képzésen való részvételt akkor javasoljuk, ha az alap- és középfokú tanfolyamon, vagy kölyök tanfolyamon vagy az Általános Kinológiai és Kiképzésvezetői Tanfolyamon (KIKVEZ) már részt vettél. 

 

A KIKVEZ szintén szükséges elméleti képzés, ha oktatói ambícióid vannak. Egyébiránt egy jó lehetőség, ha a kutyáról – kutyázásról mélyebb szakmai ismereteket szeretnél szerezni.

Kérlek jelezd megjegyzésben, ha valamelyik budapesti TM suli segítője, oktatója vagy, mert így tudunk 15000 forint kedvezményt biztosítani!

A regisztráció akkor lesz végleges, ha visszaigazoljuk a 40.000.- forint előleg utalását.

Kérdés esetén Walter Gabriella a Népszigeti Kutyaiskola vezetője tud segíteni a 06703875010-es telefonszámon vagy [email protected] címen.

Helyszín

[email protected]
+36 30 942 5889
Népszigeti Kutyasuli
További helyszínek

Időpont

2021.09.03.,04.,05. és 09.10.,11.,12. 6x8 óra
További időpontok

Foglalkozás díja

90.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak és Forintban értendőek
Általános Kinológiai és Kiképzésvezetői Tanfolyam 2.

 

A Tükör Módszer és hatásai a Tükör tanfolyamokon

A KIKVEZ II megmutatja, hogy a Tükör Módszer fogalmaival miképpen értelmezhető a kutya-gazda viszonya és milyen folyamatban van éppen a gazda és milyen lehetőségei vannak a változtatásra. Bevezet az alap- és a középfokú tanfolyam felépítése, céljai, használt technikái témakörébe. Egyaránt segítséget ad a saját kutyával való viszony mélyebb értelmezéséhez és az oktatói fejlődéshez is.

A képzés nem frontális, csoportos munka folyik, fizikai terhelést nem jelent.

Az oktatóképzés második szintjén, élő szituációkkal modellezett, interaktív előadások keretében mélyül a már megszerzett elméleti tudás, lehetőséget adva az alkalmazási területek gyakorlati bemutatására is.

A képzés ismeretanyaga a K3 Kinológiai Egyesület Tükör Módszerrel kapcsolatos kutatási eredményeire épül, szemlélete a harmadik évezred igényeit veszi figyelembe, magasabb nívóra emelve ezzel az ember és a kutya kapcsolatát.

Kiknek ajánljuk?

Olyanoknak ajánljuk ezt a tanfolyamot, akik szeretnék megismerni a gyakorlati alkalmazás technikáit, illetve bővíteni kívánják saját már meglévő repertoárjukat. Természetesen, ha csak tiszta képet szeretnének felállítani maguknak a környezet folyamatairól, akkor sem fognak csalódni.

A gyakorlati foglalkozások a Népszigeti Kutyaiskolán zajlanak, bepillantást engedve az iskola működésébe, szervezeti hátterébe. A menetrendet úgy alakítottuk ki, hogy az elfoglalt jelentkezők számára is vállalható legyen. A képzés két teljes hétvégén át tart.

További tanfolyamok

KIKVEZ 2. - oktatóképzés a Tükör Módszer jegyében

KIKVEZ 2.
90.000 Ft
2021.09.03.,04.,05. és 09.10.,11.,12. 6x8 óra