Felsőfok - Népsziget 2024.04.21.

A tanfolyam célja, hogy továbbfejlessze, finomítsa az alap- és középfokú képzésben megszerzett elméleti- és gyakorlati ismereteket, illetve újabb kézbentartási technikákat tegyen elérhetővé. Az így elmélyített és újonnan elsajátított tudás hétköznapi helyszíneken kerül kiáltalánosításra annak érdekében, hogy a mindennapokban minél inkább kézzelfogható gyakorlattá alakulhassanak az iskolán tanultak.
A kutyaiskolai pálya szabályait már jól ismerik a kutyák is, de sokszor jött az a visszajelzés, hogy máshol nem viselkednek ilyen jól. Ezért született a felsőfok, ahol az új elméleteket követően különböző ingergazdag városi környezetekben segítünk a gazdának, hogy tökéletesíthesse a feladatokat, szabályokat és hirtelen felmerülő életszerű szituációkban, helyzetekben is kézben tudja tartani a kutyáját.

A tanfolyam 9 csoportos alkalomból áll az alábbiak szerint:

A kutyaiskolán megtartott foglalkozások (09:00-11:00):
április 21. (vasárnap)
április 28. (vasárnap)
május 05. (vasárnap)
május 12. (vasárnap)

A pünkösdi hétvége (május 18-19.) SZÜNET!

Külső helyszínen megtartott foglalkozások (09:00-11:00):
május 25. (szombat)
május 26. (vasárnap)
június 01. (szombat)
június 02. (vasárnap)

Vizsga, külső helyszínen (09:00-11:00):
június 08. (szombat)

A tanfolyam díja 89.000 Ft, mely tartalmazza a tanfolyamhoz tartozó vizsgaidőpont díját is (jelen esetben június 08.) Az ezen felüli, további vizsgázási lehetőség pótvizsgadíj köteles, melynek összege 2.000 ft/alkalom.

A jelentkezés feltétele a középfokú vizsga megléte.

A felkészülés mindennapi aktív gyakorlást kíván, így azoknak a gazdáknak a jelentkezését várjuk, akik ezt tudják vállalni!
A tanfolyam ideje alatt hiányzásra és annak pótlására nincs lehetőség. A tanfolyam díját egy összegben, készpénzben, az első oktatási napon szükséges befizetni. Pénzvisszatérítés nem lehetséges.

A tanfolyamba kerülés menete:
1. lépés: a jelentkező általi regisztráció a honlapon keresztül
2. lépés: automatikus rendszerüzenet érkezik a jelentkező e-mail címére a jelentkezés megerősítésére vonatkozóan
3. lépés: telefonos megkeresés történik az iskola részéről a jelentkező által megadott telefonszámon keresztül, a tanfolyam indulása előtti 2 hétben, a jelentkezés véglegesítésével összefüggésben
4. lépés: technikai információkat tartalmazó levél érkezik a jelentkező e-mail címére a tanfolyam kezdésével kapcsolatban

Amennyiben mégsem tud részt venni a tanfolyamon, de már regisztrált, kérjük, jelezze nekünk a +36/30 942-5889 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.

Helyszín

Népszigeti Kutyasuli
Bp. IV. Zsilip utca 2/c.
Tanfolyammal kapcsolatos kérdés esetén:
[email protected]
+36/30 942-5889 (Magassy Zsuzsanna)
Walter Gabriella
További helyszínek

Időpont

7 héten át, összesen 9 alkalom
További időpontok

Foglalkozás díja

89.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak és Forintban értendőek

Kinek ajánljuk?

A felsőfokú tanfolyamot azoknak a középfokú tanfolyamot vagy Kölyök PRO tanfolyamot végzett gazdáknak ajánljuk, akik szeretnének továbbfejlődni a tanításban illetve szeretnének elmélyülni kutyájuk ösztönvilágában annak fejlesztésében illetve kontrollálhatóságában.

A tanfolyam célja, hogy a Kutyasulin kívül is tesztelhessük a kutyánk irányíthatóságát, éppen ezért sok terepfoglalkozást építettünk be a menetrendbe, sőt a vizsgát is külső helyszínen rendezzük meg.

A tanfolyamot az intenzívebb oktatói figyelem érdekében kisebb létszámú csoportokban indítjuk (minimális létszám 4 fő, maximális létszáma 8 fő).

A tanfolyam több iskolánkon elérhető: időtartama mindenhol 6 hét, melyet vizsga követ.

Az Őrmezői Kutyaiskolán 12 alkalomból 4 csoportos foglalkozás az iskolán, 4 foglalkozás terepen zajlik, 3 foglalkozás egyéni konzultáció keretében valósul meg. Az utolsó foglalkozás a külső helyszínen megrendezett vizsga!

A Kőbányai és Rákoscsabai Kutyasulin a felsőfokú tanfolyam ugyanezt a tananyagot intezívebb képzés keretében 6 alkalommal öleli fel, melyek fele a Kutyasulin, fele terepen kerül megrendezésre.

Válaszd a számotokra ideális helyszínt és időbeosztást, hogy új magaslatokra helyezd kapcsolatod kutyáddal!

Csoportvezető oktatók (Őrmezői Kutyasuli):

Monoki Nikolett, Kresák Ágnes
Viselkedés terápiás oktatók

Csoportvezető oktatók (Kőbányai és Rákoscsabai Kutyasuli)

Óbert Mária viselkedés terápiás oktató

Majoros Tamás csoportvezető oktató, ösztönkontroll tréner

A Népszigeti Kutyasulin Zsoldos Marianna terápiás oktató és
Walter Gabriella iskolavezető tartja a tanfolyamokat.

További tanfolyamok

Felsőfokú tanfolyam - Őrmező 2024.06.03.

Hétfőn és szerdán 19 órától
95.000 Ft
Hétfőn és szerdán 19 órától
Őrmezői Kutyasuli