Alapfokú tanfolyam - Őrmező

Alkalmazkodva a jelenleg érvényes kijárási korlátozáshoz, ajánljuk alapfokú tanfolyamunkat, mellyel segítünk az egészséges kutya-gazda kapcsolat kiépítésében.

A tanfolyam első fele, 4 héten át, hetente egy videó-leckét tartalmaz, majd azt követi pár nap múlva az egyéni online konzultáció.
Az online foglalkozások ideje alatt segítünk az otthon elsajátítható stabil alapok felépítésében, hogy majd az élő találkozások során a szocializáció és viszonyrendezés mellett tanításból osztályelső lehess.
Az online alapfokot végzettek számára a tanfolyam gyakorlati foglalkozásai (heti kettő találkozó, melyből egy csoportos és egy egyéni konzultáció) hat hetes időtartam  helyett négy hétre rövidülnek majd.
A megosztott tanfolyamra való tekintettel a tandíjat is két részletben lehet rendezni.
Bármi kérdéssel keress bennünket bátran!

Helyszín

Őrmezői Kutyasuli
Bp. XI. Poprádi út - Balatoni út sarok (a Bobpályával szemben)
ormezo@kutyasuli.hu
+36 70 310 7701 Jándi Tímea
Kresák Ágnes
További helyszínek

Időpont

2020. május 16.
További időpontok

Tanfolyam díja

69.000 Ft
A feltüntettett árak bruttó árak és Forintban értendőek
Már nem lehet jelentkezni

Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör Módszert. A megszerzett tudás birtokában, oktatói segítséggel megtanítsák kedvenceiknek az alapvető feladatokat, és elkezdjenek dolgozni a helyes rangsor felállításán.

A tanfolyamokhoz igényelhető részletfizetési kedvezmény.

Jelentkezési feltételek

A jelentkezési korhatár minimum 7 hónapos kor a tanfolyam kezdetekor!

A tanfolyam elején a kutyákat méretük és habitusuk alapján maximum 12 fős csoportokba soroljuk, és mindegyik csoport élére egy csoportvezető és egy segítő oktató kerül. A foglalkozásokon a kutyák póráz nélkül dolgoznak, és a jól végzett munka jutalmaként nagyokat játszhatnak társaikkal (agresszív kutyák esetében a tanfolyamot megelőzően viselkedésterápián tudjuk segíteni szocializációjukat). A tananyagot kiadott menetrenddel tesszük könnyen követhetővé.

A tanfolyam 7 héten keresztül, heti 2×1,5 órát tart, melynek keretében konzultációs lehetőséget biztosítunk a gazdáknak, szocializációs és tanulási lehetőséget a kutyáknak. Közös munkával, játékokkal, sok beszélgetéssel és otthoni feladatokkal adva át a kutyás élet alapjainak megteremtéséhez szükséges szemléletet.

Az alapfokú tanfolyam része Korom Gábor előadása illetve a klubtagok bemutatója, ahol ízelítőt kapnak a gazdák, hogy mi mindent lehet elérni egy kutyával nálunk. Ez a bemutató és előadás nyilvános, el lehet hozni a családot, barátokat, érdeklődőket.

A tanfolyam végén a gazdák a K99 vizsgarendszer Engedelmes 1-es vizsgáján mérhetik meg tudásukat. A vizsga nem csak a sikeres közös munka záloga, de a középfokú tanfolyam feltétele is.

További tanfolyamok

Alapfokú tanfolyam - Kőbánya

Hétvégi 10:30
54.000 Ft
2020. 06. 13.
Kőbányai Kutyasuli

Alapfokú tanfolyam - Rákoscsaba

Hétvége 11:00
54.000 Ft
2020. 06. 13.
Rákoscsabai Kutyasuli

Alapfokú tanfolyam - Népsziget

Hétvége 15:00 nagy érdeklődés miatt +1 csoport :)
59.000 Ft
2020. 05. 23.
Népszigeti Kutyasuli

Alapfokú tanfolyam - Rákoscsaba

Hétközben esti 18:30 (kedd, csütörtök)
54.000 Ft
2020. 06. 09.
Rákoscsabai Kutyasuli

Alapfokú tanfolyam - Kőbánya

Hétköznap esti 18:00 (hétfő, szerda)
54.000 Ft
2020. 06. 08.
Kőbányai Kutyasuli