• Alapfokú tanfolyam

  Alapfokú tanfolyam

  2016. november 5. Szombat, Vasárnap 11h Tovább
 • Intenzív Alapfokú tanfolyam

  Intenzív Alapfokú tanfolyam

  A heti egy alkalmas intenzív alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör Módszert. A megszerzett tudás birtokában, oktatói segítséggel megtanítsák kedvenceiknek az alapvető feladatokat, és elkezdjenek dolgozni a helyes rangsor felállításán.

  A tanfolyam elején a kutyákat méretük és habitusuk alapján kis létszámú, maximum 8

  Tovább
 • 1
 • 2
 • 1

Bemutató csoport

Kutyaiskolánk elsődleges feladatának a Tükör módszer kidolgozását és terjesztését tűzte ki. Ennek részeként született meg bemutatócsoportunk 2007-ben, és azóta nagy népszerűségre tett szert. Különböző témájú bemutatókat tartunk, az oktató jellegűtől, a kutyás játékokon át a zenés koreográfiáig. Általában iskolákba, óvodákba, állatvédelmi rendezvényekre és kutyakiállításokra járunk fellépni, de szerepeltünk már gyerek napon, céges rendezvényen, üzletnyitáson és különböző kulturális eseményeken is.

Készítettünk egy karácsonyi videót, amit eddig több, mint tizenkétmillióan láttak a youtube-on,  ennek kapcsán nemzetközi ismertségre is szert tettünk. Hasonló videókat még tervezünk.

A csoport sokat gyakorol, most egy új koreográfián és az utánpótlás nevelésén dolgozunk. Szeretnénk minél több helyen megmutatni, hogy a Tükörmódszer segítségével mi minden lehet elérni.

Bővebb információ a csoportról és elérhetőségek: http://bemutatocsoport.hu/

A honlap további böngészésével hozzájárul, hogy az cookie-kat ("sütiket") használjon a működése során.