• Alapfokú tanfolyam

  Alapfokú tanfolyam

  2016. november 5. Szombat, Vasárnap 11h Tovább
 • Intenzív Alapfokú tanfolyam

  Intenzív Alapfokú tanfolyam

  A heti egy alkalmas intenzív alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör Módszert. A megszerzett tudás birtokában, oktatói segítséggel megtanítsák kedvenceiknek az alapvető feladatokat, és elkezdjenek dolgozni a helyes rangsor felállításán.

  A tanfolyam elején a kutyákat méretük és habitusuk alapján kis létszámú, maximum 8

  Tovább
 • 1
 • 2

Korom Gábor levele a kutyatulajdonosok közösségéhez

Gazdasági és társadalmi szempontból egyaránt kivételes időszakot élünk meg a koronavírus terjedését visszafogó óvintézkedések miatt. A helyzet állandó változásban van, és mi úgy érezzük, a kiszámíthatóság most különös értéket képvisel, a felelős magatartás pedig életet menthet, ezért iskoláinkon a személyes találkozásokon alapuló csoportos, tanfolyami oktatást határozatlan időre felfüggesztjük. 

A Tükör Módszer alapítójaként az elmúlt évtizedekben folyamatosan a leghatékonyabb oktatási formákat kutattam, innovatív oktatási módszereket fejlesztettem munkatársaimmal közösen. Munkánk most arra koncentrál, hogy az adott körülmények között is megtaláljuk a módját, hogyan lehetünk segítségetekre kutyás problémáitok megoldásában, így szolgáltatásaink nem állnak le, csak átalakulnak.

Hiszek benne, hogy ez a járvány magával hozhat egy pozitív kimenetelű értékátrendeződést is társadalmi szinten. A kutyáddal való jó és harmonikus kapcsolatod, és ehhez az erős alapok megteremtése, a kutyás közösséghez való tartozás olyan biztos pontokat jelenthetnek, amelyek jelentősége egyre nagyobb lesz, amelyekhez mindig vissza tudsz nyúlni. 

Mi azon leszünk, hogy ebben minden lehetséges eszközünkkel, tudásunkkal, tapasztalatunkkal segítsünk Téged. Platformtól, csatornától függetlenül.

Keressetek, kövessetek, figyeljetek minket itt és a közösségi média csatornákon, ahol mindig megosztjuk Veletek az aktuális információkat, hogy a kutyázás örömét ezekben a különleges időkben is nap mint nap átélhesd.

Üdvözlettel, Korom Gábor  

Kutyás tábor

Regisztrálok

A tábor időpontja: 2019. augusztus 5-től augusztus 11-ig, tehát 7 nap, 6 éjszaka (hétfőtől vasárnapig)

A tábor helyszíne: Tavirózsa Kemping, Délegyháza, Nomád part 4-5. www.tavirozsakamping.hu

 Programok

8:00 - 11:00 Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
1. foglalkozás 8:00 Trieball Kocogj a Kutyáddal - 7:30 - KAF - Kutyás Akadályfutás Felkészítő   Mantrailing Mantrailing
2. foglalkozás 9:00 Engedelmes ÖKT 8:00 Kutyafitnesz Ebathlon Ebathlon
3. foglalkozás 10:00 Ebatlon Engedelmes Agility Kreatív játékok Ügyességi
Délutáni program          
14:00-18:00          
1. foglalkozás Coursing Kutyás Kalandtúra - ügyességi feladatok Vizes játékok Ügyességi Kreatív játékok
2. foglalkozás SUP (egy próbakör max 15 ember) Coursing Előadás - Rövid összefoglaló az elmúlt év kutya kutatásairól ÖKT Vizes játékok
3. foglalkozás   Mantrailing   Vizes játékok  

Kedves Táborozó az ÉTLAP megérkezett!

Az eddigi évekhez hasonlóan a táborban tudtok ebédet, vacsorát rendelni a közeli étteremből, amit minden nap kiszállítanak és kényelmesen el tudtok fogyasztani a kemping éttermének teraszán. Itt találjátok az idei menüt a tábor hetére, és ha már látjátok előre, hogy mit kértek a tabor kukac kutyasuli.hu -ra menü rendelés tárgyal írt mailben le is adhatjátok rendeléseiteket.  

 

Az egyedülálló tóparti környezetben, a kutyás programokon túl, a táborokra jellemző közösségépítő játékokkal, bulikkal, előadásokkal várunk Titeket egész héten.

Ha csak egy-egy napra van időd velünk tartani, válassz a programok közül olyan napot amikor a strandolás mellett kedvedre való életmód sportokat látogathatsz!

Napijegy - A sátras nem egész héten táborozóknak, illetve a napi látogatóknak 7 000 Ft/kutya a kutyajegy napidíja.

A minden tábori napnak egy-egy budapesti iskola a házigazdája, akik a programról, játékokról és foglalkozásokról, közösségi eseményekről gondoskodnak, ízelítőt adva ezzel iskoláik szakmai felkészültségéről, szervezőkészségéről, oktatóik rátermettségéről.
 

 

Sátras foglalások esetén 2500 Ft/fő/éjszaka a napi szállás díja, érdemes előre foglalni, a sátorhelyek limitált száma miatt.

Kutyajegy

Magában foglalja a kutyastrand használatát és a kutya belépését, szállását a tábor területére és a kutyás programokon való részvételt.

Hetijegy

A kutyajegy díja 25 000/kutya/hét, melyben benne van a a belépés, strand használat és a kutyás programokon való részvétel.

Napijegy

A sátras nem egész héten táborozóknak, illetve a napi látogatóknak 7 000 Ft/kutya a kutyajegy napidíja.

Kutyajegyet minden a látogatónak meg kell váltania, akkor is ha nem alszik a Táborban!

A kutya fürdetésére 2 helyen lesz lehetőségünk, a táborhoz kapcsolódó strandon, amit kizárólag mi használhatunk, magunk és négylábú társaink fürdésére, illetve a kutyás strandon, ami a nagyközönség számára is nyitva áll, és ami 50 m-re található a mi saját fürdőterületünktől.

Étkezés

A táborban lehetőség van ebéd és vacsora rendelésére. A kemping területén működő büfé étlapján reggeli ételek és frissensültek szerepelnek, illetve a tábor idejére beszállító étterem heti menü, illetve ala’carte kínálatából tudtok válogatni. A rendeléseiteket előre is összeállíthatjátok a májusban közzétett étlep alapján

 

Közösségi konyha nincs a kemping területén, de a sátrasoknak fenntartott kisházban lesz lehetőség a konyha használatára.

 

Regisztálni a szálláshelyre tudtok, jelezve a veletek érkező kutyák számát.

Faház

21.000 Ft/fő/hét

 

Heti kutya jegy

25.000 Ft/kutya/hét

Faházas foglaláshoz csak hetijegy váltható a kutyáknak!

 

 

 

Sátor

 

 

heti

15.000 Ft/fő/hét

 

napi

2.500 Ft/fő/éj

 

Heti kutyajegy

25.000 Ft/kutya/hét

Heti sátras foglaláshoz csak hetijegy váltható a kutyáknak!

Napi kutyajegy

7.000 Ft/kutya/nap

Kutyajegyet akkor is kell váltanod ha nem alszol a Táborban!

 

Regisztrálok  

Kedvezmények

3-12 éves gyerekek a faházban 50%-os kedvezménnyel szállhatnak meg.

3 év alatti gyerekeknek a tábor ingyenes.

A második kutyától kutyánként 7.500 Ft-os Kutyadíj-kedvezményt tudunk biztosítani a heti kutyajegy árából.

 

FAHÁZ

Faházban helyet csak 6 éjszakára lehet foglalni, kevesebbre nem!

Csak teljes létszámmal foglalható egy-egy faház! (nagy faház 4 fő - kis faház 3 fő)

A Hetijegy-regisztráció érvényességéhez szükséges fejenként 21 000 Ft előleg befizetése, a regisztrációtól számított 14 napon belül. Az előleg gyermekek esetében 10.500 Ft.

Regisztrációtok az előleg befizetésével válik véglegessé!

Az előleget átutalással az alábbi számlaszámra tudjátok befizetni, ahol tüntessétek fel a közleményben, hogy Kutyás Tábor 2019. illetve a nevet amin regisztráltok. Faházanként 1 összegben tudjuk fogani az utalásokat, a regisztrációkor megadott kapcsolattartó neve alatt!

Tükör Módszer Kft.

Otp Bank 11742348-21454459

 • 8 db nagyobb, 4 személyes ház, ahol 2x2 szoba, ez inkább alkalmas a társaságok, párok elszállásolására,
 • 7 db kisebb faház a családoknak alkalmasabb, ahol egy 2 ágyas különszoba és egy földszinti kanapéágy áll a rendelkezésünkre.

A faházakban közösségi tér és alap felszereltségű konyha várja a táborozókat.  

 

SÁTOR

Sátras táborozókat csak limitált számban tudunk fogadni. Érdemes mielőbb regisztrálni!  A kempingnek nincs közös konyhája, csak közös fürdője áll rendelkezésre. A sátrat (és lakókocsit) mindenki maga hozza. Sátorral (és lakókocsival) lehet jönni kevesebb éjszakára is. A sátorhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Sátrasok esetében kiemelten fontos, hogy a kutyának legyen egy fix, zárható helye, boxa!

 

KUTYÁK

A táborba csak egészséges, jól szocializált kutyát lehet hozni!  Tüzelő szukával nem lehet jönni!

A kutyája ürülékét mindenki köteles felszedni!

Kérjük, hogy oltási könyv mindenkinél legyen, a kutyák rendelkezzenek az érvényes kötelező oltásokkal. (Az oltási könyveket a regisztráláskor ellenőrizzük, e nélkül nem áll módunkban a kutyát beengedni a táborba!)

Javasoljuk, hogy  a kutyára tegyetek bilétával ellátott nyakörvet a gazda telefonszámával.

Mindenképp érdemes kullancs és szúnyog elleni védelemmel készülni. Mivel a kutyák minden nap tudnak úszni, lehet érdemes spot on formájában használni ezeket.

Akinek kullancs elleni nyakörve van, kérjük úsztatásnál vegye le, ha az a halakra mérgező, és a nyakörv hatását is csökkenti.

Nagyon ajánlott a kutyáknak zárható, fém- vagy műanyag boxot hozni, hogy biztonságban ott lehessen hagyni őket. Különösen ajánlott sátrasoknak és olyan faházasoknak, akik sok kutyával lesznek egy házban.

 

UTAZÁS

Autóval:

A google térképen végcélnak a pontos helyet jelöltük be: Ide várunk Titeket!

 

A további információkkal (faházak átvétele, sátrazók érkezésének ideje, kutyás foglalkozások, tábori programok, tábordíjak befizetésének ideje és helye stb.) később jelentkezünk. Ha kérdésetek lenne, e-mailben válaszolunk, írjatok a tabor@kutyasuli.hu-ra!

 

Regisztrálok 

 

 

 

 

 

 • Ne lődd le a kutyát
 • Kutyakommunikáció
 • Top Táp 1
 • Etyeki menhely
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A honlap további böngészésével hozzájárul, hogy az cookie-kat ("sütiket") használjon a működése során.