• Alapfokú tanfolyam

  Alapfokú tanfolyam

  2016. november 5. Szombat, Vasárnap 11h Tovább
 • Intenzív Alapfokú tanfolyam

  Intenzív Alapfokú tanfolyam

  A heti egy alkalmas intenzív alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör Módszert. A megszerzett tudás birtokában, oktatói segítséggel megtanítsák kedvenceiknek az alapvető feladatokat, és elkezdjenek dolgozni a helyes rangsor felállításán.

  A tanfolyam elején a kutyákat méretük és habitusuk alapján kis létszámú, maximum 8

  Tovább
 • 1
 • 2

Korom Gábor levele a kutyatulajdonosok közösségéhez

Gazdasági és társadalmi szempontból egyaránt kivételes időszakot élünk meg a koronavírus terjedését visszafogó óvintézkedések miatt. A helyzet állandó változásban van, és mi úgy érezzük, a kiszámíthatóság most különös értéket képvisel, a felelős magatartás pedig életet menthet, ezért iskoláinkon a személyes találkozásokon alapuló csoportos, tanfolyami oktatást határozatlan időre felfüggesztjük. 

A Tükör Módszer alapítójaként az elmúlt évtizedekben folyamatosan a leghatékonyabb oktatási formákat kutattam, innovatív oktatási módszereket fejlesztettem munkatársaimmal közösen. Munkánk most arra koncentrál, hogy az adott körülmények között is megtaláljuk a módját, hogyan lehetünk segítségetekre kutyás problémáitok megoldásában, így szolgáltatásaink nem állnak le, csak átalakulnak.

Hiszek benne, hogy ez a járvány magával hozhat egy pozitív kimenetelű értékátrendeződést is társadalmi szinten. A kutyáddal való jó és harmonikus kapcsolatod, és ehhez az erős alapok megteremtése, a kutyás közösséghez való tartozás olyan biztos pontokat jelenthetnek, amelyek jelentősége egyre nagyobb lesz, amelyekhez mindig vissza tudsz nyúlni. 

Mi azon leszünk, hogy ebben minden lehetséges eszközünkkel, tudásunkkal, tapasztalatunkkal segítsünk Téged. Platformtól, csatornától függetlenül.

Keressetek, kövessetek, figyeljetek minket itt és a közösségi média csatornákon, ahol mindig megosztjuk Veletek az aktuális információkat, hogy a kutyázás örömét ezekben a különleges időkben is nap mint nap átélhesd.

Üdvözlettel, Korom Gábor  

Kutyakommunikációs és viselkedésterápiás szeminárium

Augusztusban ismét megrendezésre kerül a tükör viselkedésterápiás szeminárium.

A tükör iskolákon speciálisan képzett viselkedésterápiás kutyákkal segítünk rehabilitálni a viselkedésproblémás kutyákat.
A terápiás kutyák kommunikációjukkal, viselkedésükkel segítenek agresszív vagy éppen félős társaiknak beilleszkedni a falkába.

A szeminárium során egy rövid elmélet keretein belül ismerkedünk meg a viselkedésterápiával, megbeszéljük a legfontosabb kommunikációs jelzéseket, majd viselkedésproblémás kutyák rehabilitációjába tekintünk bele, és beszéljük meg a látottakat.

A szemináriumra kétféleképpen lehet jelentkezni:
- Kutya nélküli résztvevőként: a pályán kívülről nézheti az eseményeket, és hallgathatja a terápiás oktatók viselkedés elemezését.
- Problémás kutyával: amennyiben saját kutyájának is van viselkedésproblémája, agresszió, félelmi, szeparációs stb, úgy lehetősége van arra, hogy kutyája kommunikációjáról és viselkedéséről egy 20-25 perces pályamunka után elemzést kapjon.

FRISSÍTÉS!

A szemináriumra a kutyás férőhelyek megteltek, a napokban telefonon keressük fel az ily módon jelentkezett gazdákat, hogy bekerültek-e a programunkra.
A továbbiakban kutyás jelentkezéseket nem tudunk fogadni.
Kutya nélküli résztvevőként továbbra is várjuk jelentkezéseteket!
A szeminárium időpontja: 2019.08.03. 10:00 - 17:00
Esőnap: 2019.08.11.
Helyszín: Őrmezői Kutyaiskola
Szeminárium díja: 9000 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő.

 • Ne lődd le a kutyát
 • Kutyakommunikáció
 • Top Táp 1
 • Etyeki menhely
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A honlap további böngészésével hozzájárul, hogy az cookie-kat ("sütiket") használjon a működése során.