• 1

Kölyökkutya tanfolyam

Kölyökkutya-tanfolyamunk a szivacskorszak előnyeire építve, 3-5 hónapos kutyáknak és gazdáinak segít kialakítani a mindenki számára kívánatos szokásokat. 

A heti redszerességű konzultációkat Korom Gábor, a Tükör Módszer fejlesztője vezeti. Ennek keretében a gazdák eligazítást, képzést és segítséget, illetve feladatokat kapnak az elkövetkező hétre. 

Hat hetente egy csoportot indítunk ahova maximum tíz fő jelentkezését tudjuk fogani! Kérjük időben jelentkezzenek be a tanfolyamra, a korlátozott férőhelyek miatt nem biztos hogy helyet tudunk biztosítani Önnek és kutyájának. 

További információért kérem keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
Árvay Orsolya - [email protected] +3620 4435 445

A kölyökkutya a szivacskorszakban a legfogékonyabb a világra. Kitűnő, de általában kihasználatlan lehetőséget jelent ez a kutya képességeinek kifejlesztésére, kiaknázására! 

A tanfolyamokhoz igényelhető részletfizetési kedvezmény.

  • 3-5 hónapos kutyáknak,
  • kutyaovival és
  • pénzvisszafizetési garanciával.

A tanfolyam részletes leírása itt található.

 

Két csoport örülhetett a napfényes város felett.

Végzett gazdáink visszajelzései:

"Behívhatóság nagyon megbízható lett. Jobban figyel rám a kutyám. Szorosabb lett a kapcsolatunk."

"Alapvetően megváltozott a hozzáállásom a kutyázással kapcsolatban. Úgy is mondhatnám, hogy gazd-ból remélhetőleg gazdivá váltam.:) Mindig volt kutyám, ebből kifolyólag azt hittem, hogy kellőképp értek is a nyelvükön. Az előadásokon azonban rádöbbentem, hogy egész életemben szorgalmasan gyűjtögettem a lúzer-igazolványba a pecséteket. Illetve rengeteget tanultam így 45 évesen magamról, a kommunikációmról, az erősségeimről/gyengeségeimről. Nagyon köszönöm."

"Jobban megértem a kutyánk jelzéseit, "kommunikálunk" egymással. Mivel megértem az okokat, hogy mit, miért tesz, megértem az életkori sajátosságait, ezért elfogadom a kihágásait is. (Már nem lesz belőle kádkilépő. ) Látom, hogy mire képes, mit várhatok el tőle és ennek megfelelően tudok vele foglalkozni. Teljesen más lett a viselkedése a kutyánknak. Már majdnem kutya lett a kuty-ból, olyan büszkék vagyunk rá!"

A honlap további böngészésével hozzájárul, hogy az cookie-kat ("sütiket") használjon a működése során.