• Alapfokú tanfolyam

  Alapfokú tanfolyam

  2016. november 5. Szombat, Vasárnap 11h Tovább
 • Intenzív Alapfokú tanfolyam

  Intenzív Alapfokú tanfolyam

  A heti egy alkalmas intenzív alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör Módszert. A megszerzett tudás birtokában, oktatói segítséggel megtanítsák kedvenceiknek az alapvető feladatokat, és elkezdjenek dolgozni a helyes rangsor felállításán.

  A tanfolyam elején a kutyákat méretük és habitusuk alapján kis létszámú, maximum 8

  Tovább
 • 1
 • 2

Korom Gábor levele a kutyatulajdonosok közösségéhez

Gazdasági és társadalmi szempontból egyaránt kivételes időszakot élünk meg a koronavírus terjedését visszafogó óvintézkedések miatt. A helyzet állandó változásban van, és mi úgy érezzük, a kiszámíthatóság most különös értéket képvisel, a felelős magatartás pedig életet menthet, ezért iskoláinkon a személyes találkozásokon alapuló csoportos, tanfolyami oktatást határozatlan időre felfüggesztjük. 

A Tükör Módszer alapítójaként az elmúlt évtizedekben folyamatosan a leghatékonyabb oktatási formákat kutattam, innovatív oktatási módszereket fejlesztettem munkatársaimmal közösen. Munkánk most arra koncentrál, hogy az adott körülmények között is megtaláljuk a módját, hogyan lehetünk segítségetekre kutyás problémáitok megoldásában, így szolgáltatásaink nem állnak le, csak átalakulnak.

Hiszek benne, hogy ez a járvány magával hozhat egy pozitív kimenetelű értékátrendeződést is társadalmi szinten. A kutyáddal való jó és harmonikus kapcsolatod, és ehhez az erős alapok megteremtése, a kutyás közösséghez való tartozás olyan biztos pontokat jelenthetnek, amelyek jelentősége egyre nagyobb lesz, amelyekhez mindig vissza tudsz nyúlni. 

Mi azon leszünk, hogy ebben minden lehetséges eszközünkkel, tudásunkkal, tapasztalatunkkal segítsünk Téged. Platformtól, csatornától függetlenül.

Keressetek, kövessetek, figyeljetek minket itt és a közösségi média csatornákon, ahol mindig megosztjuk Veletek az aktuális információkat, hogy a kutyázás örömét ezekben a különleges időkben is nap mint nap átélhesd.

Üdvözlettel, Korom Gábor  

Kölyökkutya tanfolyam

Kölyökkutya-tanfolyamunk a szivacskorszak előnyeire építve, 3-5 hónapos kutyáknak és gazdáinak segít kialakítani a mindenki számára kívánatos szokásokat. 

A heti redszerességű konzultációkat Korom Gábor, a Tükör Módszer fejlesztője vezeti. Ennek keretében a gazdák eligazítást, képzést és segítséget, illetve feladatokat kapnak az elkövetkező hétre. 

Hat hetente egy csoportot indítunk ahova maximum tíz fő jelentkezését tudjuk fogani! Kérjük időben jelentkezzenek be a tanfolyamra, a korlátozott férőhelyek miatt nem biztos hogy helyet tudunk biztosítani Önnek és kutyájának. 

További információért kérem keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
Árvay Orsolya - [email protected] +3620 4435 445

A kölyökkutya a szivacskorszakban a legfogékonyabb a világra. Kitűnő, de általában kihasználatlan lehetőséget jelent ez a kutya képességeinek kifejlesztésére, kiaknázására! 

A tanfolyamokhoz igényelhető részletfizetési kedvezmény.

 • 3-5 hónapos kutyáknak,
 • kutyaovival és
 • pénzvisszafizetési garanciával.

A tanfolyam részletes leírása itt található.

 

Két csoport örülhetett a napfényes város felett.

Végzett gazdáink visszajelzései:

"Behívhatóság nagyon megbízható lett. Jobban figyel rám a kutyám. Szorosabb lett a kapcsolatunk."

"Alapvetően megváltozott a hozzáállásom a kutyázással kapcsolatban. Úgy is mondhatnám, hogy gazd-ból remélhetőleg gazdivá váltam.:) Mindig volt kutyám, ebből kifolyólag azt hittem, hogy kellőképp értek is a nyelvükön. Az előadásokon azonban rádöbbentem, hogy egész életemben szorgalmasan gyűjtögettem a lúzer-igazolványba a pecséteket. Illetve rengeteget tanultam így 45 évesen magamról, a kommunikációmról, az erősségeimről/gyengeségeimről. Nagyon köszönöm."

"Jobban megértem a kutyánk jelzéseit, "kommunikálunk" egymással. Mivel megértem az okokat, hogy mit, miért tesz, megértem az életkori sajátosságait, ezért elfogadom a kihágásait is. (Már nem lesz belőle kádkilépő. ) Látom, hogy mire képes, mit várhatok el tőle és ennek megfelelően tudok vele foglalkozni. Teljesen más lett a viselkedése a kutyánknak. Már majdnem kutya lett a kuty-ból, olyan büszkék vagyunk rá!"

 • Ne lődd le a kutyát
 • Kutyakommunikáció
 • Top Táp 1
 • Etyeki menhely
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A honlap további böngészésével hozzájárul, hogy az cookie-kat ("sütiket") használjon a működése során.